My Twitter Feed

3 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Θα είμαι παρών όπου μου ζητηθεί

Με μετεκλογική ανακοίνωσή του ο Κώστας Κιλτίδης δηλώνει ότι θα είναι παρών όπου του ζητηθεί, ευχόμενος παράλληλα “φώτιση και δύναμη στους  βουλευτές που εκλέχθηκαν”. 

Αναλυτικά, ο πρώην υφυπουργός και βουλευτής τονίζει στην δήλωσή του για το αποτέλεσμα των εκλογών στο ν. Κιλκίς τα εξής:

«Σ` αυτές τις εκλογές συστρατεύθηκα  με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη δίνοντας έναν όμορφο αγώνα για την επικράτηση των πολιτικών θέσεων της μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης.

Κατέθεσα την ειλικρινή πρόθεση μου να υπηρετήσω τους πολίτες του νομού μας και να αναμετρηθώ με τα μεγάλα προβλήματά του, που παραμένουν άλυτα ή επιδεινώθηκαν δραματικά τα τελευταία χρόνια. Οι συμπολίτες μας αποφάσισαν και το αποτέλεσμα είναι γνωστό. Εύχομαι φώτιση και δύναμη στους  βουλευτές που εκλέχθηκαν. Θα παρακολουθώ και θα είμαι παρών όπου μου ζητηθεί.

Οι καιροί είναι δύσκολοι και η πατρίδα δοκιμάζεται. Η Νέα Δημοκρατία και ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης πρέπει και μπορούν να οδηγήσουν την χώρα σε δρόμους με προοπτική. Αγωνίστηκα για την επαναφορά της πολιτικής και τίμησα την δεοντολογία της εκλογικής διαδικασίας .

Το γνωστό παρελθόν μου θα είναι οδηγός για το μέλλον ».

Σχολιάστε