My Twitter Feed

1 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Θα είμαι παρούσα στις μάχες”

“Θα είμαι εκεί, στις μικρές και μεγάλες μάχες που θα δοθούν για να αλλάξει σελίδα αυτός ο τόπος”, τονίζει στη μετεκλογική δήλωσή της, η πρώην βουλευτής Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ, Ειρήνη Αγαθοπούλου, υπογραμμίζοντας ότι έδωσε “την εκλογική μάχη με ανιδιοτέλεια, δίπλα σε συντρόφισσες και συντρόφους, αλλά και δίπλα σε τόσο νέο για την Αριστερά κόσμο”.

Όσο για τη νέα κυβέρνηση, τονίζει ότι “το νέο ήθος είναι διάχυτο”, κάνοντας λόγο για “αξιοπρέπεια και σοβαρότητα κινήσεων”, που “έχει δημιουργήσει ψυχική ανάταση στην κοινωνία και εκτοπίζει τον συσσωρευμένο φόβο”.

agathopoulou1-001Η δήλωση:

“Σε μια τόσο κρίσιμη στιγμή για τη χώρα και τους ανθρώπους της, σε μια έκδηλα μεταβατική περίοδο, αποτέλεσε τιμή για μένα να δώσω – για άλλη μια φορά – την εκλογική μάχη με ανιδιοτέλεια, δίπλα σε συντρόφισσες και συντρόφους, αλλά και δίπλα σε τόσο νέο για την Αριστερά κόσμο που πάλεψε μαζί μας για τη νίκη. Στο Κιλκίς, στα χωριά του νομού μας, παντού.. Ξέρουν εκείνοι καλά σε ποιους αναφέρομαι. Τους ευχαριστώ, όχι γιατί ήταν δίπλα μας, αλλά γιατί ήταν εκεί στην πιο ιστορική πολιτική μάχη της Μεταπολίτευσης.

Κανένα περιθώριο αμφισβήτησης αυτής της ιστορικότητας δεν αφήνουν τα γεγονότα και τα πυκνά δείγματα γραφής που έχει δώσει ο ΣΥΡΙΖΑ ήδη τις λίγες μόνο μέρες που πέρασαν από την ανακοίνωση της εκλογικής του επικράτησης. Το νέο ήθος είναι διάχυτο, ενώ η αξιοπρέπεια και η σοβαρότητα κινήσεων από πλευράς Κυβέρνησης έχει δημιουργήσει ψυχική ανάταση στην κοινωνία και εκτοπίζει τον συσσωρευμένο φόβο από το παλιό καθεστώς Σαμαρά- Βενιζέλου.

 Θέλω να διαβεβαιώσω τους συμπολίτες μου ότι αυτή τη μάχη θα την πάμε μέχρι το τέλος. Αυτά για τα οποία έχουμε δημόσια δεσμευτεί και αποτελούν λαϊκές ανάγκες, θα βρούμε τρόπους να τα υλοποιήσουμε κόντρα σε κάθε εμπόδιο, απέναντι σε κάθε παράγοντα στην Ελλάδα και το εξωτερικό που τυχόν θα επιχειρήσει να τα υπονομεύσει. Αν ο λαός μας σταθεί όρθιος και στο πλευρό της Αριστεράς σ’ αυτή την προσπάθεια, θα είναι ο μόνος κερδισμένος από τα αποτελέσματά της. Αυτή η ενεργή στήριξη του κόσμου είναι και η εγγύηση της επιτυχίας του προγράμματός μας. Οι ιστορικής σημασίας αλλαγές που θα επιχειρήσει ο ΣΥΡΙΖΑ για τα συμφέροντα των πολλών, μας θέλουν όλους στις επάλξεις. Όσο με αφορά προσωπικά, σ΄ αυτή την προσπάθεια θα είμαι εκεί, στις μικρές και μεγάλες μάχες που θα δοθούν για να αλλάξει σελίδα αυτός ο τόπος. Για να αλλάξει το μέλλον των γενεών που έρχονται, για να δικαιωθούν οι αγώνες των γενεών που φεύγουν. Να είμαστε όλοι εκεί..!”

 

Σχολιάστε