My Twitter Feed

4 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Στη ΝΔ κάποιοι τρώνε δικούς της” -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ο Βιεϊρίνια στον ΣΦ ΠΑΟΚ Κιλκίς -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Καλείται συνεταιριστική τράπεζα -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ναι αλλά γινόμαστε …Χόλυγουντ! -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Έχει Ευζώνους και η Ευρυτανία; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Παίρνουμε πάλι την ανηφόρα; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Ποιοι εκλέχτηκαν στη νέα ΝΕ Κιλκίς -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

“Υποβάθμιση και της Γουμένισσας” -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Θ`ανοίξει το θερινό σινεμά;

Ο Δήμος Κιλκίς προτίθεται να εξετάσει το ενδεχόμενο να διατεθεί ποσό 10.000 ευρώ για ενοικίαση ταινιών, καθώς και για την αγορά προτζέκτορα για τον θερινό κινηματογράφο “Δημήτρης Ζωηρός”.

therino_cinema_kilkis_1Αυτό προέκυψε απ` την σημερινή (Τετάρτη) επίσκεψη στον Δήμο Κιλκίς,  εκπροσώπων της  ομάδας πρωτοβουλίας για την λειτουργία του θερινού κινηματογράφου.

Όπως τονίστηκε στη συζήτηση,  σε περίπτωση που εγκριθούν τελικά τα παραπάνω,  η λειτουργία του κινηματογράφου θα στηριχτεί από την “πρωτοβουλία” και μένει η διευθέτηση  ζητημάτων όπως η επιλογή ταινιών, η ύπαρξη εθελοντικού εισιτηρίου, η χρήση του προτζέκτορα ή μπομπίνας κ.α

Σε περίπτωση που δεν εγκριθεί η δαπάνη για αγορά ταινιών και για αγορά προτζέκτορα,  ο χώρος του σινεμά θα παραχωρηθεί στην “πρωτοβουλία”, η οποία θα ψάξει για ταινίες χωρίς δικαιώματα ή με ποσά που μπορούν να καλυφθούν από το εθελοντικό εισιτήριο.

Το όλο θέμα θα μπει προς συζήτηση στην έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη  25 Ιουνίου.

Μετά την σημερινή συνάντηση, η “πρωτοβουλία” προτείνει να γίνει και νέα συνάντηση την ερχόμενη Κυριακή (στις 20:00) στο θεατράκι της πλατείας Δημαρχείου, προκειμένου να γίνουν συγκεκριμένες προτάσεις (ταινιών,  ημερομηνιών, διαθεσιμοτήτων ) έτσι ώστε να υπάρχει ετοιμότητα για οποιοδήποτε από τα δύο παραπάνω σενάρια.  Επίσης, προτάσεις μπορούν να  σταλούν και με email στην Κοινωνία Πολιτών Ν. Κιλκίς – info@kpk.gr.

 

Σχολιάστε