My Twitter Feed

4 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Επαναξιολογούνται οι διοικητές; -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Παραμένει αναβαθμισμένος -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Καταγγελίες υγειονομικών Κιλκίς -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί στα νοσοκομεία μας -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

ΣΥΡΙΖΑ: Ανησυχία για τα σχολεία -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

“Μέτρα πριν το άνοιγμα σχολείων” -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

ΑΚΕ: Διαφοροποίηση στο ΣΕΝΚ -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Θ`ανοίγει και πάλι ο καταυλισμός

eidomeni-prosfyges-001Ο καταυλισμός της Ειδομένης θα ανοίγει και πάλι, κάθε φορά που η ΠΓΔΜ θα κλείνει τα σύνορα. Αυτό γνωστοποίησε ο αναπληρωτής υπουργός Μετανάστευσης, Γιάννης Μουζάλας, σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ που πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Για το σκοπό αυτό, ο κ. Μουζάλας έχει ήδη δώσει εντολή στην Αστυνομία.

Αναφερόμενος στο μέτρο να κρατούνται προσωρινά οι πρόσφυγες σε βενζινάδικο χιλιόμετρα μακριά απ` τα σύνορα, ο κ. Μουζάλας το απέδωσε στο ζήτημα που είχε δημιουργηθεί με τις γραμμές του ΟΣΕ, οι οποίες είχαν καταληφθεί από μετανάστες.

Για την στάση της Ευρώπης, ο υπουργός υπογράμμισε ότι «βρισκόμαστε μπροστά σε μια τρομαγμένη Ευρώπη που μπορεί να κλείσει τα σύνορά της».

Όσο για τους εθελοντές, τονίζοντας ότι χωρίς αυτούς «δεν θα τα είχαμε βγάλει πέρα», πρότεινε να υπάρξει μια πιο συστηματική καταγραφή και διαχείριση τους «ώστε να σταματήσουν να υπάρχουν φαινόμενα τόσο ανομίας όσο και κερδοσκοπίας από μεμονωμένες περιπτώσεις».

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την παρουσία διαδηλωτών από το Συντονιστικό Ενάντια στον φράχτη του Έβρου, οι οποίοι διέκοπταν συχνά την ομιλία του κ. Μουζάλα, με συνθήματα και φωνές.

Σχολιάστε