My Twitter Feed

2 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Συντονίζονται για κινητοποιήσεις

Κινητοποιήσεις δεν αποφάσισαν -τουλάχιστον προς το παρών- ανιχνεύουν όμως τη δυνατότητα συντονισμού όλων των δυνάμεών τους για να προχωρήσουν στη συνέχεια σ` αυτές.

Ο λόγος, για τους αγρότες της Κ. Μακεδονίας, οι οποίοι μέσω της συντονιστικής επιτροπής τους θα ξεκινήσουν επαφές με όλες τις δυνάμεις του πρωτογενούς τομέα στην χώρα μας με στόχο να διερευνηθεί το ενδεχόμενο να συστήσουν από κοινού ένα Συντονιστικό Ελλάδας που θα «τρέξει» τις φετινές κινητοποιήσεις τους.

Ωστόσο, η επιτροπή δεν θα κάνει καμία επαφή με τους προσκείμενους στην Πανελλαδική Επιτροπή Μπλόκων, στην οποία ηγείται ο γνωστός, προσκείμενος στο ΚΚΕ, αγροτοσυνδικαλιστής Βαγγέλης Μπούτας.

Αυτή ήταν η απόφαση που λήφθηκε στη χθεσινή (Δευτέρα) συνεδρίαση της συντονιστικής επιτροπής Κ. Μακεδονίας, στην οποία συμμετείχαν περισσότεροι από 50 εκπρόσωποι αγροτών από Κιλκίς, Ημαθία, Πιερία, Χαλκηδόνα και Χαλκιδική.

Όπως τόνισαν οι εκπρόσωποι, με μεμονωμένες κινήσεις σε επίπεδο δήμων ή και νομών, οι αγροτικές κινητοποιήσεις δεν θα έχουν τη δυναμική που τους πρέπει, γι` αυτό και αποφασίστηκε η ένωση δυνάμεων.

Τα αποτελέσματα των διερευνητικών επαφών της συντονιστικής επιτροπής θα παρουσιαστούν την προσεχή Δευτέρα 22 Ιανουαρίου, στις 7 μμ, σε αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Να σημειωθεί ότι την ερχόμενη Πέμπτη, στις 12 το μεσημέρι, στο συνεδριακό κέντρο της Σίνδου, θα πραγματοποιηθεί ανοικτή συνάντηση αγροτών από όλη την Ελλάδα, την οποία προσκαλεί η Πανελλαδική Επιτροπή Αγροτών, Κτηνοτρόφων και Αλιέων.

Σχολιάστε