My Twitter Feed

4 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Επαναξιολογούνται οι διοικητές; -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Παραμένει αναβαθμισμένος -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Καταγγελίες υγειονομικών Κιλκίς -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί στα νοσοκομεία μας -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

ΣΥΡΙΖΑ: Ανησυχία για τα σχολεία -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

“Μέτρα πριν το άνοιγμα σχολείων” -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

ΑΚΕ: Διαφοροποίηση στο ΣΕΝΚ -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Θέλουν Δήμαρχο τον Δ. Τσαντάκη!

Περιοδεία σε Γαλλικό και Πικρολίμνη.

Η Ενωτική Δύναμη Κιλκίς με υποψήφιο Δήμαρχο τον Δημήτρη Τσαντάκη συνεχίζει τις επισκέψεις από το πρωί μέχρι το βράδυ σε χωριά και τοπικές κοινότητες ολόκληρου του Κιλκίς.

Την Κυριακή ο Δημήτρης Τσαντάκης συνοδευόμενος από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, βρέθηκε μεταξύ άλλων κοντά στους κατοίκους των χωριών Ξυλοκερατιά, Πικρολίμνη, Μαυρονέρι, Άνω Απόστολοι, Γαλλικός, Νέο Γυναικόκαστρο και Κάτω Απόστολοι.

Τον υποψήφιο Δήμαρχο υποδέχτηκαν ένθερμα οι κάτοικοι και μετά την παρουσίαση του προγράμματος του συνδυασμού ακολούθησε όπως πάντα από κοντά, γόνιμος διάλογος επάνω στα καθημερινά προβλήματα της περιοχής που ο Δημήτρης Τσαντάκης λόγω των πολλών ετών ενασχόλησής του με τα κοινά είναι γνώστης και έχει συγκεκριμένες θέσεις για την επίλυσή τους. Στο κέντρο του ενδιαφέροντος ήταν οι συνθήκες ζωής καθώς και μια σειρά τοπικά θέματα που έχουν σχέση με το Δήμο και συζητήθηκαν εκτενέστερα.

Εντύπωση θετική προκάλεσε η παρουσία και οι ευχές που του έδωσαν ο Παπα-Δημήτρης Κομνηνός των Άνω Αποστόλων και ο Πάτερ Ευάγγελος Μαυράκης, ιερέας των Κάτω Αποστόλων. Επίσης σημαντική ήταν η παρουσία και οι ευχές του Δημάρχου Κιλκίς κ. Δημήτρη Σισμανίδη, ενός αυτοδιοικητικού ανθρώπου που επί 3 τετραετίες έβγαινε πρώτος στην περιοχή και έχει κερδίσει τον σεβασμό και την εκτίμηση όλων.

Την Κυριακή 19 Μαΐου, που όλος ο Ελληνισμός τιμάει και κρατάει τη μνήμη ζωντανή και αγωνίζεται για τη διεθνή αναγνώριση της Γενοκτονίας των Ποντίων, οι κάτοικοι των χωριών της Εκλογικής Περιφέρειας Γαλλικού και Πικρολίμνης έδειξαν την αγάπη και την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό του Δημήτρη Τσαντάκη. Είναι αυτός που επιθυμούν και θα εκλέξουν νέο Δήμαρχο Κιλκίς την επόμενη Κυριακή 26 Μαΐου.

Με χειροκρότημα και θερμές ευχές και με την ελπίδα χαραγμένη στα πρόσωπά τους, όλοι μαζί προχωράνε στην νίκη των ανθρώπων που σέβονται και εργάζονται για τον τόπο μας. Όλοι μαζί θέλουν για Δήμαρχο Κιλκίς τον Δημήτρη Τσαντάκη.

Δελτίο τύπου από Δ. Τσαντάκη

Σχολιάστε