My Twitter Feed

3 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Θέλουμε συνεργασία για τοπικά θέματα”

agathopoulou-540x355“Θετική στάση” χαρακτήρισε το “ναι” του Θ. Παραστατίδη στη πρόταση μομφής εναντίον της κυβέρνησης που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ, η βουλευτής Κιλκίς Ειρ. Αγαθοπούλου, σε συνέντευξη που έδωσε σήμερα Δευτέρα στο ΡΑΔΙΟ ΕΠΙΛΟΓΕΣ 102,8. ”Ηταν αναμενόμενη η στάση του κ. Παραστατίδη, καθώς εδώ και καιρό έχει διαφοροποιηθεί απ` την κυβερνητική πολιτική, την οποία καταδικάζει”, είπε χαρακτηριστικά η κ. Αγαθοπούλου.

Με αφορμή την κοινή ερώτηση που υπέβαλαν οι τρεις βουλευτές του νομού μας ενάντια στα μεταλλεία, η κ. Αγαθοπούλου τόνισε ότι ανάλογες κινήσεις μπορούν να γίνουν και γι` άλλα τοπικά θέματα, όπως π.χ. η κατάσταση στα νοσοκομεία. Ωστόσο, στα γενικού ενδιαφέροντος θέματα, υπάρχουν σημαντικές πολιτικές διαφορές, καθότι τα προβλήματα των Κιλκισιωτών που απορρέουν απ` τη μνημονιακή πολιτική είναι αυτά που αντιμετωπίζουν όλοι οι Έλληνες.

Για τις επερχόμενες εκλογές της Αυτοδιοίκησης, η βουλευτής τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ενδιαφέρεται να στηρίζει κομματικούς συνδυασμούς, αλλά να συγκροτηθούν ανεξάρτητες αυτοδιοικητικές κινήσεις που θα παλέψουν για ν` αλλάζει η κατάσταση που επικρατεί στην Αυτοδιοίκηση. “Θέλουμε να εμπλακεί νέος κόσμος στα της Αυτοδιοίκησης, ανεξάρτητα αν προέρχονται απ` την αριστερά ή την δεξιά, αρκεί να συμφωνούν στις βασικές επιλογές για νέα πνοή στην Αυτοδιοίκηση”, είπε.

Αναφερόμενη στο θέμα της τιμής των καυσίμων, υπογράμμισε ότι η μελέτη του Επιμελητηρίου Κιλκίς για τον ειδικό φόρο, που παρουσιάστηκε πρόσφατα και στον Γ. Σταθάκη, “αποτελεί ένα δυνατό όπλο στη φαρέτρα του ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να πείσει την κυβέρνηση να μειώσει τον φόρο σε περιοχές όπως ο νομός μας”.

Για τα θέματα της μετανάστευσης προς τη χώρα μας, χαρακτήρισε απαράδεκτη τη συνθήκη “Δουβλίνο 2” και πρόσθεσε: “Δεν θέλουμε οι μετανάστες να μένουν εγκλωβισμένοι στη χώρα μας, να κρατούνται σε άθλιες συνθήκες, να πνίγονται στη θάλασσα. Ποτέ δεν είπαμε ότι τους θέλουμε όλους στην Ελλάδα. Καταλαβαίνουμε ότι η αγανάκτηση σε περιοχές σαν τη δική μας έχει φτάσει στο απροχώρητο. Απαιτείται μια πολιτική λύση σ` ευρωπαϊκό επίπεδο”.

Για την πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης, η κ. Αγαθοπούλου τόνισε ότι κατατέθηκε μ` αφορμή την βίαιη επίθεση των ΜΑΤ στην ΕΡΤ αλλά αφορούσε το γενικότερο έλλειμμα δημοκρατίας που διαπιστώνεται, καθώς και την οικονομική λεηλασία που υφίσταται ο ελληνικός λαός.

Η κ. Αγαθοπούλου υπογράμμισε ότι ανεξάρτητα απ` το αν ο ΣΥΡΙΖΑ κατακτήσει ή όχι την αυτοδυναμία στις επόμενες εκλογές, θα επιδιώξει ευρύτερες κυβερνητικές συνεργασίες. Για δε τη ΝΔ κατέθεσε ότι άκουσε η ίδια στους διαδρόμους της Βουλής συναδέλφους της απ` το συγκεκριμένο κόμμα  να λένε σε χρυσαυγίτες βουλευτές “λειάνετε λίγο τις γωνίες σας, γιατί μαζί θα κυβερνήσουμε στο μέλλον”!

 

 

Σχολιάστε