My Twitter Feed

14 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Νέες αναρτήσεις για δασικ. χάρτες -

Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου, 2021

“Ριγμένες” οι επιχειρήσεις του Κιλκίς -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Υγειονομικοί: Εμβόλιο μόνο το 33%! -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Μονοψήφιοι αριθμοί κρουσμάτων -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Αδειάζει από ασθενείς covid το ΓΝΚ -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Νέα οχήματα στο Δήμο Παιονίας -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Χωρίς δομή Αναφοράς το Κιλκίς -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Ανδρίτσος: Ανακρίβειες ΠΟΕΔΗΝ -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Η DOPPLER ευχαριστεί εταιρείες

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τις εταιρίες GENERALI HELLAS και ERGO, οι οποίες επέδειξαν επαγγελματισμό, μεθοδικότητα, ποιοτική και αποτελεσματική εξυπηρέτηση και προχώρησαν, στις 10/01/2018, στην άμεση και πλήρη κάλυψη της ζημιάς που υπέστησαν οι εγκαταστάσεις της εταιρείας μας, DOPPLER ABEE, με την καταβολή της συμφωνηθείσας αποζημίωσης.

Συγκεκριμένα, στις 27/09/2017 εκδηλώθηκε φωτιά, εν ώρα λειτουργίας, στις εγκαταστάσεις της Βιομηχανίας μας, η οποία εξαπλώθηκε στο χώρο διακίνησης αποθεμάτων και κατέστρεψε το μεγαλύτερο μέρος των εγκαταστάσεων και του εξοπλισμού που φυλασσόταν εκεί.

Οι εταιρίες GENERALI HELLAS (ηγέτιδα, με ποσοστό κάλυψης του κινδύνου 80%) και ERGO (με ποσοστό 20%), οι οποίες ασφαλίζουν τις εγκαταστάσεις της Βιομηχανίας Doppler με την διαμεσολάβηση του ασφαλιστικού γραφείου ALFAPOINT A.E., ανταποκρίθηκαν από την πρώτη στιγμή της καταστροφής και προέβησαν στην άμεση αποζημίωσή μας.

Οι εταιρίες πραγματογνωμόνων Ε. Ν. ΜΑΝΟΣ Ε.Π.Ε. και ΠΑΣΚΑΛ & ΣΤΡΑΤΗΣ Α.Ε., οι οποίες ανέλαβαν τη μελέτη της δικής μας περίπτωσης, συνετέλεσαν καθοριστικά στην έγκαιρη ολοκλήρωση των διαδικασιών.

Το χρονικό διάστημα που μεσολάβησε από την ημερομηνία ζημιάς έως την ημερομηνία αποζημίωσης (3 μήνες) αναδεικνύει την εξαιρετικά γρήγορη, για τα ελληνικά ασφαλιστικά δεδομένα, ανταπόκριση των εταιριών και συνετέλεσε καθοριστικά στην άμεση αποκατάσταση της λειτουργίας της επιχείρησης.

Το ασφαλιστικό γραφείο ALFA POINT A.E. ανέδειξε πόσο σημαντική είναι η επιλογή της κατάλληλης ασφαλιστικής εταιρίας. Με την πολύτιμη καθοδήγηση του διαμεσολαβητή, ο οποίος συνέστησε εταιρίες με κύρος, φερεγγυότητα και ικανές να ανταποκριθούν αποτελεσματικά σε μεγάλους βιομηχανικούς κινδύνους, καταφέραμε να εξασφαλίσουμε το μέλλον της επιχείρησής μας και των ανθρώπων μας.

Η προσωπική μας εμπειρία, που ευτυχώς είχε αίσιο τέλος, χάρη στην στήριξη όλων των παραπάνω εμπλεκόμενων, αποτελεί την καλύτερη απόδειξη για την αξία της ασφάλισης, η οποία αποτέλεσε μία από τις σημαντικότερες επενδύσεις στην ιστορία της Doppler.

Με εκτίμηση,

Σταύρος Σταυρόπουλος

Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος

Σχολιάστε