My Twitter Feed

1 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Η ψήφος που ταιριάζει…

…στη νεολαία είναι η ψήφος στο ΚΚΕ.

Της Μαρίας (Ρίας) Αλτιπαρμακίδου. 


 Την Κυριακή 7 Ιουλίου, η νεολαία του Κιλκίς, οι μαθητές, οι φοιτητές, οι νέοι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, έχουν συμφέρον να πάνε να ψηφίσουν και να στηρίξουν με όλες τους τις δυνάμεις το ΚΚΕ, ανεπηρέαστα, ελεύθερα και ανυπότακτα.

Η νεολαία του Κιλκίς γνωρίζει καλά πως μόνο το ΚΚΕ και η νεολαία του η ΚΝΕ βρίσκονται σταθερά δίπλα στις διεκδικήσεις της:

  • παλεύουν για ένα σύγχρονο σχολείο, δημόσιο και δωρεάν για όλα τα παιδιά,
  • για πανεπιστήμια που θα μορφώνουν ολόπλευρα τους νέους επιστήμονες, με δωρεάν σίτιση, στέγαση, συγγράμματα, μεταφορές,
  • για δουλειά για όλους με δικαιώματα.

Το ΚΚΕ είναι το μόνο κόμμα που υψώνει τις απαιτήσεις της νεολαίας με βάση το επίπεδο ανάπτυξης των παραγωγικών δυνάμεων της χώρας.

Όλα τα άλλα κόμματα, τα κόμματα του συστήματος, μας καλούν να συμβιβαστούμε με τη μιζέρια και να υποταχτούμε.

Η ψήφος στο ΚΚΕ είναι ψήφος ανυπακοής.

Αυτή η ψήφος ταιριάζει στη νέα γενιά, για να περάσουμε στην Αντεπίθεση.

Ψήφος στο ΚΚΕ σημαίνει ΝΑΙ στη Σύγκρουση, ΝΑΙ στον Αγώνα, ΝΑΙ στην Αλήθεια και την Εντιμότητα, ΝΑΙ στην Αλληλεγγύη, ΝΑΙ στην Ελευθερία, ΝΑΙ στην Πρόοδο!

Σ’ αυτές τις εκλογές η νεολαία δεν πρέπει να διαλέξει «μία από τα ίδια».

Το ξελάσπωμα της πολιτικής των ΝΔ και ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, τους δίνει τώρα τη δυνατότητα να γίνουν ακόμα πιο επιθετικοί. Νιώθουν πλέον απελευθερωμένοι να προωθήσουν ακόμα πιο βάρβαρα μέτρα, πατώντας πάνω στο οπλοστάσιο που από κοινού με το ΣΥΡΙΖΑ υπηρετούν: Τα 3 μνημόνια, τους μηχανισμούς εποπτείας της ΕΕ, τη «θηλιά» δεσμεύσεων μέχρι το 2060, τη βαθύτερη εμπλοκή στους δολοφονικούς σχεδιασμούς των ΗΠΑ, ΝΑΤΟ, ΕΕ, συνολικά των απαιτήσεων των καπιταλιστών.

Σ’ αυτές τις εκλογές η νεολαία δεν πρέπει να χαραμίσει την ψήφο της σε κόμματα «μιας χρήσης».

Αυτά τα κόμματα εμφανίζονται «ξαφνικά» ίσα – ίσα για να συμπληρώσουν τις διάφορες συγκυβερνήσεις στο βάρβαρο έργο τους και μετά επιστρέφουν εκεί από όπου ήρθαν. Τέτοιο είναι το κόμμα του Βαρουφάκη που ήδη έχει ομολογήσει ότι θα συνεργαζόταν τόσο με τη ΝΔ όσο και με το ΣΥΡΙΖΑ, που συμφωνεί με το 60% των μνημονίων. Πλέον έχουμε πείρα. Είναι κόμματα βαθιά συστημικά, γι’ αυτό και δεν είναι τυχαία η υπερπροβολή τους από τα ΜΜΕ των ολιγαρχών.

Σ’ αυτές τις εκλογές η νεολαία μπορεί να πετάξει την ναζιστική – εγκληματική Χρυσή Αυγή στα σκουπίδια της ιστορίας.

Η υποχώρησή της σε ψήφους και σε ποσοστά πρέπει να συνεχιστεί ακόμα περισσότερο στις βουλευτικές εκλογές, ώστε να μην εκλέξουν βουλευτή, να πεταχτούν εκτός βουλής, δίνοντας ταυτόχρονα αποφασιστικό χτύπημα στα διάφορα σχέδια ανασυγκρότησης του ακροδεξιού χώρου.

Όλοι αυτοί ήρθε η ώρα να πάρουν την απάντησή τους από τη νεολαία, με ψήφο στο ΚΚΕ, τη μόνη ψήφο που δίνει δύναμη στον αγώνα για τη ζωή που μας αξίζει.

ΤΩΡΑ χρειαζόμαστε δυνατό ΚΚΕ! 

Και με την ψήφο της νεολαίας του Κιλκίς μπορεί να δυναμώσει ακόμα περισσότερο εκλέγοντας κομμουνιστή βουλευτή, ο οποίος θα βρίσκεται σταθερά δίπλα στις διεκδικήσεις της νεολαίας και των οικογενειών τους.

*Υποψήφια βουλευτής ΚΚΕ στο Κιλκίς

Σχολιάστε