My Twitter Feed

1 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Η Χορωδία των Παιόνων πάει παντού

Το χορωδιακό τραγούδι που υπηρετεί η χορωδία του Συλλόγου των Παιόνων και η αγάπη των χορωδών για αυτό, έχει ως αποτέλεσμα να ταξιδεύει η χορωδία σε διάφορες πόλεις και επαρχίες της Ελλάδας.

– Το Σάββατο 27 Οκτωβρίου, η χορωδία μας ταξίδεψε στην όμορφη Αριδαία. Νωρίς το απόγευμα τριανταμελής αποστολή, έφτασε στην Αλμωπία για να δώσει συναυλία εν όψει της χορωδιακής συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στο Ξενιτίδειο Πνευματικό κέντρο Αριδαίας, αφιερωμένη στην επέτειο του έπους του 1940.

Μαζί με τις χορωδίες από την Τριανδρία Θεσσαλονίκης, των Μακεδόνων Θεσσαλονίκης, του Δήμου Θερμαΐκου και του οικοδεσπότη Συλλόγου φίλων μουσικής Αρίων Αριδαίας, τίμησαν το ηρωικό ΟΧΙ, με ρεπερτόριο που εξυμνούσε τους αγώνες των Ελλήνων στο μέτωπο. Ακολούθησε δεξίωση για όλους τους χορωδούς και γνωριμίες με νέους φίλους που συμμετείχαν στη συνάντηση.

– Η συνέχεια παρουσίασης της μικτής Χορωδίας των Παιόνων ήταν αυτή στις 10 Νοεμβρίου στη Νέα Μηχανιώνα Θεσσαλονίκης. Η αποστολή ξεκίνησε νωρίς το μεσημέρι με προορισμό την Νέα Μηχανιώνα, συμμετέχοντας στην 7η Χορωδιακή Συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε στο χώρο του 1ου Γυμνασίου.

Οι συναντήσεις αυτές σκοπό έχουν πρώτα και κύρια στην παρουσίαση και προβολή της χορωδιακής μουσικής ως μέσο καλλιτεχνικής έκφρασης και δημιουργίας. Παράλληλα επιδιώκεται η γνωριμία και η συνεργασία μεταξύ Χορωδιών, των φορέων και των πόλεων που εκπροσωπούνται.

Έτσι ο Ν. Κιλκίς και ο Δήμος Παιονίας εκπροσωπήθηκε από την μικτή χορωδία των Παιόνων, που απέσπασε κολακευτικά σχόλια. Οι συμμετέχουσες χορωδίες ήταν, του Π.Σ. Γουμένισσας ”ΟΙ ΠΑΙΟΝΕΣ”, της Δημοτικής κοινότητας Αθύτου Χαλκιδικής, της Δημοτικής κοινότητας Φερών Αλεξανδρούπολης, η παραδοσιακή χορωδία Νεαπόλεως Βοίου Κοζάνης και η οικοδέσποινα χορωδία Δήμου Θερμαΐκου.

Ακολούθησε πλούσια δεξίωση σε γνωστό ξενοδοχείο της περιοχής. παράληψη μας θα ήταν να μην αναφέρουμε και το προσκύνημα μας, στη θαυματουργό και ιστορική εικόνα της Παναγίας Φανερωμένης, η οποία πρεσβεύει υπέρ υμών.
– Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί θερμά τους χορωδούς, για το μεράκι και την αγάπη που δείχνουν, ώστε τα αποτελέσματα να είναι από τα καλύτερα, καθώς τον μαέστρο και τον πιανίστα της χορωδίας μας για την όμορφη συνεργασία τους.

Δελτίο τύπου από Παίονες

Σχολιάστε