My Twitter Feed

10 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Απολογισμός με κριτική για όλα -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Έφυγε από τον ιό κι ο Δημ. Ταταρίδης -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Μικρός ο αριθμός των κρουσμάτων -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

19 στήλες θερμομέτρησης σε Κιλκίς -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Παιονία: Αναλυτικά το έργο-μαμούθ -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί για άνω των 85 ετών -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Ιός: Παραμένει σε υψηλά επίπεδα -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Υποστήριξη για τον COVID-19 -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Η Φρ. Κοκοβίδου με τον Δ. Τσαντάκη

Η Ενωτική Δύναμη Κιλκίς συνεχίζει να δυναμώνει στην Κοινότητα Κιλκίς με την παρουσία της Φρόσως Κοκοβίδου, μιας περήφανης δασκάλας από το Κιλκίς που υπηρετεί στα Πομακοχώρια της Ξάνθης.

Η Φρόσω Κοκοβίδου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1983. Μεγάλωσε στην πόλη του Κιλκίς. Είναι Πτυχιούχος του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Εργάστηκε τα έτη 2005 – 2008 ως αναπληρώτρια δασκάλα στους νομούς Αργολίδας και Εύβοιας. Το 2008 διορίστηκε ως μόνιμη εκπαιδευτικός. Από το 2008 έως το 2017 υπηρέτησε σε Δημοτικά σχολεία της Βόρειας Εύβοιας και του νομού Κιλκίς. Το 2015 εκλέχτηκε αιρετό μέλος (γραμματέας) του συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Παιονίας Κιλκίς με διετή θητεία. Από το 2017 υπηρετεί στον νομό Ξάνθης, στο Μειονοτικό Δημοτικό σχολείο Μύκης.

Όλα αυτά τα χρόνια η νεαρή Φρόσω δεν σταμάτησε να συσσωρεύει γνώσεις κι εμπειρίες στον τομέα της παιδείας. Έρχεται γεμάτη ιδέες από την δεκαετή διδακτική εμπειρία της στη Δημόσια Εκπαίδευση. Είναι ενεργό μέλος διαφόρων εθελοντικών δράσεων και δεν έχει σταματήσει να ταξιδεύει και να οραματίζεται μια λαμπερή επόμενη ημέρα στο Κιλκίς και τα χωριά του.

Η Φρόσω Κοκοβίδου υποστηρίζεται από την Ενωτική Δύναμη Κιλκίς και τον Δημήτρη Τσαντάκη στην Κοινότητα Κιλκίς. Ο συνδυασμός της νίκης, η Ενωτική Δύναμη Κιλκίς, αγκαλιάζει και την Κοινότητα Κιλκίς, για μια πόλη σύγχρονη και φιλική σε όλους, με έργο και όραμα ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά αυτού του τόπου.

ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΙΛΚΙΣ

Επικεφαλής-Υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς, Δημήτρης Β. Τσαντάκης

Σχολιάστε