My Twitter Feed

9 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Τ. Κεσίδης: Και πάλι συντονιστής -

Τρίτη, 9 Φεβρουαρίου, 2021

Νέα κόντρα για το προσφυγικό -

Τρίτη, 9 Φεβρουαρίου, 2021

Σε απόγνωση ο εμπορικός κόσμος! -

Τρίτη, 9 Φεβρουαρίου, 2021

Ηχηρή παραίτηση αιρετών ΔΑΚΕ -

Τρίτη, 9 Φεβρουαρίου, 2021

Αγρότες κομμένοι από ενισχύσεις -

Τρίτη, 9 Φεβρουαρίου, 2021

Να σταματήσει η πειθαρχική δίωξη -

Δευτέρα, 8 Φεβρουαρίου, 2021

Καλά στο Κιλκίς, άνοδος στη χώρα -

Δευτέρα, 8 Φεβρουαρίου, 2021

Ταινία για τη Δοϊράνη από την ΠΚΜ -

Δευτέρα, 8 Φεβρουαρίου, 2021

Η Σχολή Κιλκισιακού στη Κατερίνη

sxoli-kilkisiakouΗ Σχολή Ποδοσφαίρου του Κιλκισιακού πραγματοποίησε το Σάββατο 11 Ιουνίου τη τελευταία εκδρομή για αγώνες της εφετινής περιόδου. Προορισμός αυτή τη φορά ήταν η όμορφη πόλη της Κατερίνης, με τον Κιλκισιακό να επισκέπτεται την Αθλητική Ακαδημία Κατερίνης, η οποία ανήκει στο δίκτυο των Ακαδημιών του ΠΑΟΚ.

Ο Κιλκισιακός ταξίδεψε στη Πιερία με μια ομάδα Μπαμπίνι, μία Προτζούνιορ, μία Τζούνιορ και μία Προπαίδων.
Τα τρία μικρά τμήματα είχαν την ευκαιρία να παίξουν με πολύ καλούς αντιπάλους, με το αποτέλεσμα φυσικά να μη παίζει καμιά σημασία αφού δεν είναι αυτοσκοπός.

Στους Προπαίδες είδαμε ένα πολύ γρήγορο αγώνα, με πολλές φάσεις. Η ομάδα της Κατερίνης προηγήθηκε, όμως ο Κιλκισιακός με δύο γκολ του Κώστα Γιατισάκη προηγήθηκε στο ημίχρονο με 2-1.

paidiko-podosfairoΤαχύς ρυθμός και στην επανάληψη παρά τη ζέστη και το πλαστικό γήπεδο, με τον Σταύρο Μπάπκα να πετυχαίνει το τρίτο τέρμα, ενώ είχε λίγο πριν και δοκάρι.

Οι οικοδεσπότες μείωσαν λίγο πριν το τέλος, με τον τερματοφύλακα Τσαρίδη να αποκρούει το πέναλτι, αλλά τον εκτελεστή να παίρνει το ριμπάουντ και να διαμορφώνει το τελικό σκορ.

Με το πέρας των αγώνων η αποστολή γευμάτισε στη Κατερίνη και έκανε μια δίωρη βόλτα στο κέντρο της πόλης!
Υπενθυμίζουμε πως η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού δεν ανακοινώνει τα αποτελέσματα στα τμήματα Μπαμπίνι, Προτζούνιορ και Τζούνιορ αφού πρωταρχικός σκοπός είναι τα παιδιά να διασκεδάζουν μέσω του αγαπημένου τους αθλήματος.

Τελετή λήξης τη Παρασκεύη

Οι προπονήσεις της ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού συνεχίζονται μέχρι τη Πέμπτη 16 Ιουνίου. Τη Παρασκευή 17 Ιουνίου σας περιμένουμε όλους στις 5.30 το απόγευμα στη τελετή λήξης της Ακαδημίας μας!

Θα δοθούν στα παιδιά αναμνηστικά διπλώματα για τη συμμετοχή τους στην εφετινή αγωνιστική περίοδο, ενώ κάθε τμήμα θα παίξει ξεχωριστά, με τους γονείς φυσικά να μπορούν να συμμετέχουν στα παιχνίδια με τα παιδιά τους!
Φυσικά θα υπάρχει φαγητό και διασκέδαση! Σας περιμένουμε όλους!!

Σχολιάστε