My Twitter Feed

3 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ναι αλλά γινόμαστε …Χόλυγουντ! -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Έχει Ευζώνους και η Ευρυτανία; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Παίρνουμε πάλι την ανηφόρα; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Ποιοι εκλέχτηκαν στη νέα ΝΕ Κιλκίς -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

“Υποβάθμιση και της Γουμένισσας” -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Κοιτάμε Μπροστά χωρίς απόβλητα -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Κορονοϊός: Η ύφεση συνεχίζεται… -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Με ένα κλικ περιήγηση στο “Κήπο” -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Η Σχολή Κιλκισιακού στην Αξιούπολη

 

Στο τουρνουά του Εθνικού Αξιούπολης αγωνίστηκαν το Σάββατο τρία τμήματα της ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού. Στη διοργάνωση πέραν του οικοδεσπότη, έλαβαν μέρος η Α.Ε. Πολυκάστρου και το Πάικο Γουμένισσας.

1Ο Παύλος Μπάπκας με τους Παίδες του σημείωσε δύο νίκες με 1-0 κόντρα σε Γουμένισσα και Αξιούπολη, ενώ ηττήθηκε με 3-1 από το Πολύκαστρο.

Τα Προτζούνιορ του Ζαφείρη Γιαννίδη έδειξαν και πάλι δείγματα μεγάλου ταλέντου και κέρδισαν με 4-1 τον Εθνικό Αξιούπολης, έφεραν 1-1 με την ΑΕΠ 2, και στο τρίτο τους ματς ήταν εκπληκτικοί κερδίζοντας με 3-1 την ΑΕΠ 1.

Το απόγευμα οι Τζούνιορ του Στάθη Πορφυρίδη έβγαλαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο την μεγάλη τους ποιότητα, δείγμα της πολύ καλής και οργανωμένης δουλειάς που γίνεται στις προπονήσεις. Νίκη με 6-1 επί της Γουμένισσας, νίκη με 5-1 απέναντι στον Εθνικό Αξιούπολης, και στον άτυπο τελικό οι παίκτες του Κιλκισιακού ήταν και πάλι καταιγιστικοί στο 6-1 επί του Πολυκάστρου.

Πλέον είμαστε στην τελική ευθεία για το μεγάλο τουρνουά της ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού που θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Στάδιο την Κυριακή 31 Μαΐου.

Σχολιάστε