My Twitter Feed

25 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Κοινές ασκήσεις Ελλάδας – ΗΠΑ -

Κυριακή, 24 Ιανουαρίου, 2021

Συλημένο ταφικό μνημείο σε Μεσιά -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

“Επικίνδυνο τα άνοιγμα σχολείων” -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Τρία κρούσματα, 1008 εμβολιασμοί -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Φραγγίδης: Απαλλαγή από διόδια -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Νέα κρούσματα: Λίγα αλλά …πολλά! -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Κινητοποιήσεις για τα διόδια -

Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου, 2021

Περί τους 500 οι εμβολιασμοί -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Η συνδεση Ν. Αγιονεριου με Θεσσαλονικη

Η συγκοινωνιακή σύνδεση της ευρύτερης περιοχής Ν. Αγιονερίου με τη Θεσσαλονίκη ήταν το θέμα της ευρείας σύσκεψης που συγκλήθηκε την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012 στο Ν. Αγιονέρι στην αίθουσα του τοπικού πολιτιστικού συλλόγου.

Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε υπό τον Περιφερειάρχη Κ. Μακεδονίας Π. Ψωμιάδη ο οποίος δεσμεύθηκε για την επίλυση του ζητήματος αφού αυτό αποτελεί κοινωνική ανάγκη που ταλαιπωρεί αδικαιολόγητα την ευρύτερη περιοχή για χρόνια.

Για την επίλυση του προβλήματος θα πρέπει να τροποποιηθεί η σχετική διάταξη που αφορά στη χιλιομετρική απόσταση προκειμένου να συμπεριληφθεί η περιοχή στον σχεδιασμό του ΟΑΣΘ. Στο πνεύμα της νομοθετικής ρύθμισης για τα περί απόστασης κινήθηκε η τοποθέτηση του εκπροσώπου του ΟΑΣΘ κ. Γ. Σπανού.

Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Χρ. Γκουντενούδης υποστήριξε την δρομολόγηση άμεσης λύσης είτε μέσω του ΚΤΕΛ Κιλκίς, είτε μέσω του ΟΑΣΘ με τη χρήση αστικών λεωφορείων.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν επίσης οι αντιδήμαρχοι Κιλκίς κ. Δημ. Τσαντάκης και Γρ. Τσινικόρης, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κ. Π. Θωμαΐδης και Αν. Βεργίδης, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Πρ. Πεντερετζής, ο Γεν. Διευθυντής Μεταφορών της Π.Κ.Μ. κ. Ν. Τσοτσόλης, ο Γεν. Διευθυντής Προγραμματισμού της Π.Κ.Μ.  Απ. Γιάντσης, ιερέας του χωριού π. Γεώργιος, ο πρόεδρος του Δημ. Διαμερίσματος Ν. Αγιονερίου κ. Β. Μαΐδης και του Π. Αγιονερίου κ. Α. Οικονομίδης, ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου “Το Μιστί” κ. Βλ. Κουρτίδης

Συγχαρητήρια

      Τους χώρους όπου διεξάγεται το συσσίτιο απόρων στον Ι. Ναό Παναγίτσα στο Κιλκίς, καθώς και το Κοινωνικό Παντοπωλείο στο κτίριο της πρώην Νομαρχίας επισκέφθηκε κλιμάκιο της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς.

     Το κλιμάκιο από τις παραπάνω επισκέψεις και αυτοψίες αποκόμισε τις καλύτερες των εντυπώσεων τις οποίες μετέφερε προς τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Χρ. Γκουντενούδη. Ο Αντιπεριφερειάρχης εξέφρασε την ευαρέσκειά του για το λαμπρό φιλανθρωπικό έργο που διεξάγεται υπό την εποπτεία και τη μέριμνα της Ι. Μητροπόλεως Κιλκίς. Ο κ. Γκουντενούδης εκφράζει τα δημόσια συγχαρητήρια του προς τους αφανείς εργάτες της αλληλεγγύης και της ανθρωπιάς. Εκφράζει επίσης τη διαβεβαίωση της συμπαράστασης της Περιφερειακής Ενότητας σε κάθε παρόμοια πρωτοβουλία και καλεί όλους τους πολίτες να σταθούν δίπλα στον πάσχοντα συνάνθρωπο συμμετέχοντας σε ανάλογες δράσεις.

Σχολιάστε