My Twitter Feed

13 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Νέες αναρτήσεις για δασικ. χάρτες -

Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου, 2021

“Ριγμένες” οι επιχειρήσεις του Κιλκίς -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Υγειονομικοί: Εμβόλιο μόνο το 33%! -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Μονοψήφιοι αριθμοί κρουσμάτων -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Αδειάζει από ασθενείς covid το ΓΝΚ -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Νέα οχήματα στο Δήμο Παιονίας -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Χωρίς δομή Αναφοράς το Κιλκίς -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Ανδρίτσος: Ανακρίβειες ΠΟΕΔΗΝ -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Η συνάντηση Φραγγίδη με γυναίκες

(Βίντεο)  

Την Πέμπτη 19 Απριλίου 2012 σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης μας, ο βουλευτής Γιώργος Φραγγίδης συνάντησε  τις γυναίκες του Κιλκίς οι οποίες ανταποκρίθηκαν μαζικά στο κάλεσμα του για μια συζήτηση για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.

Ο Γιώργος Φραγγίδης έκανε μια εισήγηση για την μέχρι τώρα πορεία της κυβέρνησης και του ΠΑΣΟΚ με λόγο βαθειά αυτοκριτικό μολονότι ο ίδιος υπήρξε βουλευτής για μόλις δέκα μήνες. Αναφέρθηκε σε λανθασμένους χειρισμούς που οφείλονταν μέχρις ενός βαθμού στις πρωτόγνωρες καταστάσεις τις οποίες βίωσε και βιώνει η χώρα μας αλλά και σε λάθη και παραλείψεις στην υλοποίηση του κυβερνητικού έργου.

Σε μια αναδρομή στην μέχρι τούδε πορεία του στα κοινοβουλευτικά έδρανα αναφέρθηκε στην δράση του που αναλογικά με το σύντομο χρόνο της θητείας του υπήρξε σημαντική. Με ενέργειες του Γιώργου Φραγγίδη, ο νομός Κιλκίς εντάχθηκε επιτέλους μετά από προσπάθειες πολλών ετών στις παραμεθόριες περιοχές.

Στην  συζήτηση που διημείφθη με τις παρευρισκόμενες γυναίκες απαντήθηκαν μια σειρά από ερωτήματα που αφορούσαν το μέλλον της χώρας και κυρίως την απασχόληση των νέων ανθρώπων κάτι που απασχολεί σοβαρότατα την πλειονότητα των συμπολιτών μας.

Ο βουλευτής παράλληλα άσκησε κριτική στην στάση της Ν.Δ. αλλά και μεμονωμένων βουλευτών του ΠΑΣΟΚ που με τις παλινωδίες τους στο θέμα της ψήφισης του μνημονίου οδήγησαν τους πολίτες σε σύγχυση.

Κλείνοντας, σε μια αποστροφή του λόγου του ο Γιώργος Φραγγίδης έδωσε και μια νότα αισιοδοξίας εκφράζοντας προς τις παρευρισκόμενες την ελπίδα του για γρήγορη έξοδο από την στενωπό εφόσον υλοποιηθούν οι μεταρρυθμίσεις για τις οποίες έχει δεσμευθεί η χώρα μας.

Κείμενο – φωτο: Γραφείο Τύπου Γ. Φραγγίδη – βίντεο: kilkis-press.gr

Σχόλια
One Response to “Η συνάντηση Φραγγίδη με γυναίκες”
  1. Ο/Η Λούκυ Λούκ λέει:

    “Θλίβεστε” κ. βουλευτά γιατί ξέρατε οτι οι πολίτες θα πλήρωναν το βαρύ τίμημα της κρίσης, αλλα εμείς οι απλοί πολίτες θλιβόμαστε ειλικρινά που ούτε ένα όνομα δεν αναφέρατε(αφού όπως είπατε έχουν ονοματεπώνυμο), απο εκείνα τα λαμόγια τους πολιτικούς που ευθύνονται για την κρίση και που κυκλοφορούν ελεύθεροι και πλούσιοι “πίνοντας εις υγείαν των κορό’ι’δων”. Θλιβόμαστε επίσης γι’ αυτό το επικοινωνιακό τέχνασμα της δήθεν κατανόησης των δυσχεριών και απο την άλλη τα μέτρα που ψηφίζετε να δείχνουν ακριβώς το αντίθετο. Αναφορικά με τις “επιτυχείς ενέργειές σας”, ώστε το υπουργείο της εξαθλίωσης να εντάξει το Κιλκίς στις παραμεθόριες, αλλά μόνον για τους δημόσιους υπαλλήλους, θαρρείς και οι ελεύθεροι επαγγελματίες του Κιλκίς δεν έχουν ανάγκη(τα κλειστά μαγαζιά και μηδαμινός τζίρος δεν σας λένε τίποτε;), δείχνει τον διχασμό που σπέρνετε ανάμεσα στους πολίτες. Η αυθαίρετη διάκριση των πολιτών σε Α, Β, και Γ κατηγορίας, είναι μια πολιτική πρακτική τριτοκοσμικού τύπου φεουδαρχικών εποχών του δόγματος “διαίρει και βασίλευε” και σείς αυτό το λέτε επιτυχία. Οσο για τα ενεχυροδανειστήρια, μπράβο σας. Αν όμως νομίζετε οτι κόβοντας μία παρονυχίδα της παραοικονομίας θα σώσετε την χώρα, τότε ανάποδη σειρά ακολουθήσατε. Η μεγάλη, επώνυμη και διαχρονικά πανίσχυρη παραοικονομία αρχίζει, ζεί και βασιλεύει εκεί όπου ούτε σείς, ούτε το κόμμα σας, ούτε οι κυβερνήσεις σας τολμούν να αγγίξουν, γιατί υπογείως και διαχρονικά συντηρούνται απο αυτήν και που στην πραγματικότητα αυτή κυβερνά τον τόπο. Επομένως λεονταρισμοί σε γυναικείο ακροατήριο του τύπου ” πατάσω την φοροδιαφυγή μέσω ελέγχων στα ενεχυροδανειστήρια” μόνον ως γραφική μπορεί να χαρακτηριστεί και προς αλίευσην ψήφων εν μέσω θολών υδάτων.

Σχολιάστε