My Twitter Feed

2 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Η στέγη των εκπαιδευτικών

pol. etairia ekpaidytikon_7Η Πολιτιστική Εταιρία Εκπαιδευτικών Κιλκίς εγκαινίασε τη νέα της στέγη – ένα όνειρο ζωής – χθες Δευτέρα 20 Μαΐου 2013, στις 8 το βράδυ, στον τρίτο όροφο του Πνευματικού Κέντρου της Μητρόπολης Κιλκίς (στην οδό Μητροπόλεως 11).

Τον αγιασμό πραγματοποίησε ο μητροπολίτης Κιλκίς κ. Εμμανουήλ, την εκδήλωση χαιρέτησε η  βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ειρήνη Αγαθοπούλου, ενώ παραβρέθηκαν και οι Κώστας Παπαδόπουλος, ως εκπρόσωπος του δημάρχου Κιλκίς, πρόεδροι και εκπρόσωποι πολιτιστικών συλλόγων της πόλης, εκπρόσωποι της τοπικής Ένωσης Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης και του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και πλήθος κόσμου που κατέκλυσε το χώρο και εντυπωσιάστηκε από τη μεταμόρφωσή του σ’ ένα καλαίσθητο και φιλόξενο χώρο.

pol. etairia ekpaidytikon_8Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν εικόνες από τις θεατρικές παραστάσεις της Πολιτιστικής Εταιρίας και προβλήθηκε το διαχρονικό της έργο, που περιλαμβάνει ημερίδες εκπαιδευτικού περιεχομένου, σεμινάρια θεατρικής παιδείας, λογοτεχνικά αφιερώματα, μουσικές βραδιές, βιβλιοπαρουσιάσεις και ποικίλες άλλες εκδηλώσεις.

Η βραδιά κύλησε ευχάριστα με ακούσματα από γνώριμα τραγούδια ξεχωριστών Ελλήνων συνθετών, που εκτελέστηκαν άψογα από μέλη του καλλιτεχνικού και πολιτιστικού συνόλου “ Η ΠΟΛΙΣ “, που πλαισίωσαν οι :

1.Νίκος Σπυρλιάδης (πρόεδρος του συλλόγου) -κιθάρα.

2.Αντώνης Μιχαηλίδης -κρουστά.

3.Κώστας Χαραλαμπίδης -ακορντεόν.

4.Γιώργος Σιδηρόπουλος -μπουζούκι.

Τα τραγούδια ερμήνευσαν με τις μελωδικές φωνές τους οι ερασιτέχνες :

  • ·Χριστίνα Παντελιάδου
  • ·Όλγα Λαμπριανίδου
  • ·Νατάσα Καββαδία
  • ·Έφη Ναβροζίδου
  • ·Σοφία Πελίδου
  • ·Γιάννα Παγλαρίδου
  • ·Κώστας Γραμματίκης
  • ·Σταμάτης Κανταρτζής

Η πρόεδρος της Πολιτιστικής Εταιρίας Εκπαιδευτικών, Κωνσταντίνα Τρίγκα, βαθιά συγκινημένη αναφέρθηκε με συντομία στην ιστορία του συλλόγου, που αριθμεί δεκαοκτώ χρόνια παρουσίας στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου, και ευχαρίστησε με θέρμη όλους όσοι με την ανιδιοτελή προσφορά τους συνέβαλαν αποφασιστικά στη δημιουργική του πορεία, καθώς και τον μητροπολίτη Κιλκίς για την παραχώρηση αυτού του χώρου, “που μας δίνει την ευκαιρία να χαράξουμε μια νέα παρεία, μια καινούρια αρχή για τον επαναπροσδιορισμό των στόχων μας και την ευόδωση των οραμάτων μας”, ‘οπως υπογράμμισε.

Σχολιάστε