My Twitter Feed

25 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Κοινές ασκήσεις Ελλάδας – ΗΠΑ -

Κυριακή, 24 Ιανουαρίου, 2021

Συλημένο ταφικό μνημείο σε Μεσιά -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

“Επικίνδυνο τα άνοιγμα σχολείων” -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Τρία κρούσματα, 1008 εμβολιασμοί -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Φραγγίδης: Απαλλαγή από διόδια -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Νέα κρούσματα: Λίγα αλλά …πολλά! -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Κινητοποιήσεις για τα διόδια -

Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου, 2021

Περί τους 500 οι εμβολιασμοί -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Η σημαία, ο Κυριάκος, ο Άδωνις…

Με τη φωτογραφία του Κυριάκου Μητσοτάκη επάνω στην ελληνική σημαία να …κοσμεί το φόντο του βήματος των ομιλητών, πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο 21 Ιανουαρίου η εκδήλωση κοπής της πίτας της ΝΟΔΕ Κιλκίς της ΝΔ, με κεντρικό ομιλητή τον αντιπρόεδρο του κόμματος, Άδωνι Γεωργιάδη.

Η φωτογραφία κάνει από προχθές θραύση στο Διαδίκτυο, με πληθώρα σχολίων να καταδικάζουν την ιδέα της ΝΟΔΕ, αντιπαραβάλλοντάς  την με τη πράξη του κ. Γεωργιάδη να δώσει συγχαρητήρια στον Γιάννη Αντετοκούμπο επειδή δεν υπέγραψε πάνω στην ελληνική σημαία.

Χαρακτηριστικό είναι το παρακάτω σχόλιο, που φιλοξενείται σε πολλές ιστοσελίδες:

“Εν αναμονή του «τιτιβίσματος» του Άδωνη Γεωργιάδη, με το οποίο θα καταδικάζει την απόφαση των ανθρώπων της ΝΟΔΕ Κιλκίς να κολλήσουν μια φωτογραφία του Κυριάκου Μητσοτάκη πάνω στην ελληνική σημαία, βρίσκονται οι 160.000 πιστοί ακόλουθοί του, στο twitter.

Δεν μπορεί να κάνει διαφορετικά ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας. Το θέαμα στην κοπή της πίτας της ΝΟΔΕ Κιλκίς είναι αντίθετο στα πιστεύω του, όπως για κάθε «γνήσιο» και περήφανο πατριώτη. Όλοι άλλωστε, θυμόμαστε τον κ. Γεωργιάδη να δίνει συγχαρητήρια στον Γιάννη Αντετοκούνμπο επειδή δεν υπέγραψε πάνω στην ελληνική σημαία.

Το γεγονός ότι είχε καταψηφίσει, βέβαια, τον Ιανουάριο του 2015 μαζί με όλο το κόμμα του, το νομοσχέδιο για την ελληνική ιθαγένεια λίγη σημασία είχε για τον «γαλάζιο» αντιπρόεδρο και επιδόθηκε τότε σε μία ωραία κωλοτούμπα.

Λέτε να κάνει πάλι το ίδιο;”

Ο Κ. Βιολιτζής

Να σημειωθεί ότι ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε στην εν λόγω εκδήλωση και μια πρωτοφανής αντικομμουνιστική-αντιαριστερή αναφορά του προέδρου της ΝΟΔΕ, Κ. Βιολιτζή:

Καυτηρίασε το γεγονός ότι ακόμα και βουλευτές του κόμματός του, όπως είπε, αναρωτιούνται αν “αυτό είναι αριστερό” όταν η κυβέρνηση παίρνει αντιλαϊκά μέτρα. “Δηλαδή το αριστερό είναι καλό; Η Ουγκάντα του Νταντά, η Κορέα του Κιμ, ο Τσαουσέσκου, ο Στάλιν, το ξεκίνημα του μακεδονικού ζητήματος, το παιδομάζωμα, αυτά είναι αριστερά”, είπε ο πρόεδρος, κάνοντας τον Άδωνι να χαμογελά από ικανοποίηση!

Όσο για την ομιλία του κ. Γεωργιάδη, περιστράφηκε γύρω από το αίτημα της ΝΔ για εκλογές, ενώ αναφερόμενος στο προσφυγικό είπε μεταξύ άλλων ότι “το Κιλκίς βρίσκεται στο έλεος του Ερντογάν”, καθότι αυτός ελέγχει πλήρως τις προσφυγικές ροές προς τη χώρα μας.

Στην εκδήλωση, την οποία παρουσίασε η υπεύθυνη Γυναικών της ΝΟΔΕ, Αμαλία Ξοπλίδου, απηύθυνε χαιρετισμό κι βουλευτής Γιώργος Γεωργαντάς, ευχαριστώντας τον κ. Γεωργιάδη γαι την 3η Πτέρυγα του Νοσοκομείου Κιλκίς και για το γεγονός ότι τον έκανε ιδιαίτερα περήφανο που είναι δεξιός!

Δείτε βίντεο της εκδήλωσης από το kilkiswebtv.blogspot.gr (Θεόφιλος Κυριακίδης).

Σχόλια
One Response to “Η σημαία, ο Κυριάκος, ο Άδωνις…”
  1. Ο/Η sittingbull λέει:

    Απο τη στιγμή της δημοσίευσης του άρθρου κλαίω και ολοφύρομαι που έχασα αυτή την εκδήλωση. Τέτοιο απαύγασμα σοφίας, τόσο δυνατός πολιτικός λόγος, τέτοιες βαθυστόχαστες αναλύσεις, καίριες κοινωνικοπολιτικές τοποθετήσεις που παρακολουθούν τις τρέχουσες εξελίξεις και μας βοηθούν στην κατανόηση του σύγχρονου κόσμου και άρα στη σωστή μας τοποθέτηση σ’αυτόν. Λόγος που έρχεται πραγματικά απο το μέλλον και ανοίγει ρωγμές ελπίδας και αισιοδοξίας στην γκρίζα πραγματικότητα. Τελικά δεν είναι όλοι οι δεξιοί το ίδιο! Υπάρχουν κι αυτοί που τιμούν τα σύμβολα της πατρίδας, που εκφέρουν ενωτικό λόγο, που απαρνιούνται την πατριδοκαπηλία και την διχόνοια, που νοιάζονται για τις τύχες των ταπεινών και καταφρονεμένων για τη δικαιοσύνη την ελευθερία και την αλήθεια. Εύγε!

Σχολιάστε