My Twitter Feed

1 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Η πρώτη ημέρα του Φεστιβάλ ΚΝΕ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη ημέρα του Φεστιβάλ ΚΝΕ – Οδηγητή στο Κιλκίς, τη Δευτέρα 10 Σεπτέμβρη, στην Πλατεία Κήπου – Πάρκο, με μεγάλη συμμετοχή εργαζομένων και νεολαίας της περιοχής. 

Το ενδιαφέρον κράτησε η ομιλία – συζήτηση για τις νέες τεχνολογίες και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου η Νάντια Κόκκαλη, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας της ΚΝΕ, τόνισε  πως «το ΚΚΕ δεν είναι απέναντι στην ανάπτυξη της τεχνολογίας, της καινοτομίας ή της χρήσης του διαδικτύου. Το ζήτημα  είναι σε ποιανού τα χέρια βρίσκεται αυτή η γνώση και η τεχνολογία και για ποιανού το όφελος χρησιμοποιείται». Όπως είπε, «σήμερα είναι δυνατό η ανάπτυξη της τεχνολογίας και των επιστημών να συμβάλλουν στην ικανοποίηση των λαϊκών αναγκών και στην άνοδο του βιοτικού επιπέδου του λαού, όμως το γεγονός ότι στη μέση μπαίνουν μονοπωλιακοί όμιλοι και το κέρδος απαγορεύει αυτή την αξιοποίηση».

Επίσης, αμείωτο το ενδιαφέρον των μικρών παιδιών κράτησαν «οι νέες περιπέτειες του μικρού πρίγκιπα», η θεατρική παράσταση που παρουσιάστηκε από την θεατρική ομάδα της ΚΝΕ Κεντρικής Μακεδονίας «Τα κόκκινα αερόστατα».

Η βραδιά έκλεισε με την ωραία συναυλία του Στέλιου Κοτίδη και της μπάντας του όπου έπαιξαν δικά τους τραγούδια, αλλά και γνωστά ροκ τραγούδια.

Οι εκδηλώσεις συνεχίζονται και ολοκληρώνονται σήμερα 11/9, από τις 7:30 το απόγευμα, στον ίδιο χώρο της πλατείας Κήπου – Πάρκο, στο Κιλκίς, με μεγάλο παραδοσιακό γλέντι με τους: Τάσο Ευτυχιάδη (λύρα, τραγούδι), Παναγιώτη Μοσχοΐδη (μπουζούκι, τραγούδι), Τριαντάφυλλο Ασαρτζή (κλαρίνο), Σιταρίδη Χρήστο (Chris Sitaridis) (πλήκτρα).

Η πολιτική ομιλία θα πραγματοποιηθεί στις 9:30 μ.μ., από την Ελένη Κυγιάκη, μέλος του Γραφείου Περιοχής της ΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Επίσης, στο χώρο του Φεστιβάλ θα λειτουργεί και σήμερα ο παιδότοπος, καθώς και το βιβλιοπωλείο της Σύγχρονης Εποχής.

Δελτίο τύπου από ΚΚΕ

Σχολιάστε