My Twitter Feed

11 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

ΠΟΕΔΗΝ: Απαράδεκτη κατάσταση -

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου, 2021

Το ΓΝΚ και η διασπορά του ιού -

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου, 2021

Το Κιλκίς έχασε και τον Θ. Παυλίδη -

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου, 2021

Απολογισμός με κριτική για όλα -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Έφυγε από τον ιό κι ο Δημ. Ταταρίδης -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Μικρός ο αριθμός των κρουσμάτων -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

19 στήλες θερμομέτρησης σε Κιλκίς -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Παιονία: Αναλυτικά το έργο-μαμούθ -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Η προεκλογική δραστηριότητα Κιλτίδη

Το Σάββατο το πρωί, ο βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. Κώστας Κιλτίδης επισκέφθηκε την ανθοέκθεση των προσκόπων στο 1ο Σύστημα Νεαπόλεως, όπου έγινε δεκτός με αγάπη από τα ενήλικα μέλη της Προσκοπικής Κίνησης. Είναι γνωστό άλλωστε ότι ο κ. Κιλτίδης, πιστεύοντας στον παιδαγωγικό ρόλο της Κίνησης αλλά και στην χρησιμότητα του παρεμβατισμού της στην κοινωνία, έχει στηρίξει και ως βουλευτής αλλά και ως υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, τις δραστηριότητες των Προσκόπων, ιδίως στους δασικούς χώρους.

Τα προβλήματα και τις ανάγκες των εμπόρων της Λαχαναγοράς είχε την ευκαιρία να ακούσει και να διαπιστώσει κατ’ ιδίαν, ο υποψήφιος βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. στην Α’ Θεσσαλονίκης Κώστας Κιλτίδης, κατά την επίσκεψη του στην Κεντρική Λαχαναγορά.

Ο κ. Κιλτίδης είχε συνάντηση συνεργασίας με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Εμπόρων Κεντρικής Λαχαναγοράς Θεσσαλονίκης (Κ.Α.Θ.Α.Ε.), κατά την οποία μεταξύ άλλων, του έθεσαν δύο σημαντικά και φλέγοντα ζητήματα:

1) την δημιουργία νέας, σύγχρονης Λαχαναγοράς, η οποία θα πληρεί όλες τις ευρωπαϊκές προϋποθέσεις ασφάλειας και υγιεινής και 2) την απαράδεκτη στάση της διοίκησης της Λαχαναγοράς, η οποία με τις οδηγίες της κυβέρνησης, συντάσσει μελέτη για την δημιουργία σύγχρονης Λαχαναγοράς στο Μπλαγκόεφγκραντ της Βουλγαρίας, ενταγμένη στο διασυνοριακό κοινοτικό πρόγραμμα INTERREG. Αυτό το  γεγονός αναμένεται να οδηγήσει την Λαχαναγορά σε μαρασμό, στο κλείσιμο 210 επιχειρήσεων που λειτουργούν σε αυτήν και απασχολούν 1300 εργοδότες και εργαζόμενους ενώ χιλιάδες τόνοι ελληνικών αγροτικών προϊόντων θα καταλήξουν σε χωματερές.

Από την πλευρά του ο κ. Κιλτίδης επεσήμανε ότι είναι αυτονόητο για την ελληνική γεωργική παραγωγή και τους εμπόρους της Λαχαναγοράς, η δημιουργία ενός σύγχρονου χώρου διάθεσης των προϊόντων τους, είτε στον υπάρχοντα, είτε σε νέο χώρο. Ενώ, για τη δημιουργία Λαχαναγοράς στη Βουλγαρία εξέφρασε την οργή και την αγανάκτηση του για τον ανθελληνικό, πλέον, δρόμο που ακολουθεί η Κυβέρνηση. Συμφώνησε μαζί τους ότι πρόκειται για εθνική προδοσία και για βάναυση συμπεριφορά προς τους Έλληνες παραγωγούς, εμπόρους και εργαζόμενους. Όπως τόνισε χαρακτηριστικά «Οι άνθρωποι δεν γνωρίζουν τι τους γίνεται, που να γνωρίζουν για εθνικά ισοδύναμα».

Πηγή: Δελτίο τύπου Κ. Κιλτίδη

Σχολιάστε