My Twitter Feed

4 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Μέτρα πριν το άνοιγμα σχολείων” -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

ΑΚΕ: Διαφοροποίηση στο ΣΕΝΚ -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Η πίτα του Πολιτιστικού Μ. Αποστόλων

Παρουσία πολυπληθών μελών και φίλων του Συλλόγου, έγινε η κοπή της πίτας του Π. Σ. Μέσων Αποστόλων, ο απολογισμός για το 2018 καθώς και ο προγραμματισμός για τις δραστηριότητες του 2019.

Αναφορικά με τον απολογισμό δράσης του 2018 έγινε πάλι εμφανής η πολυποίκιλη και πολυσχιδής δραστηριότητα του Συλλόγου σε όλους τους τομείς που συνεχίζεται με την ίδια ορμή και ένταση, όπως και τις προηγούμενες χρονιές συνεπικουρούμενη από το δραστήριο και εργατικό διοικητικό συμβούλιο καθώς και από την πλειοψηφία των εκλεκτών μελών του Συλλόγου.

Η δραστηριότητα αυτή αφορά την οργάνωση και παρουσίαση επετειακών εκδηλώσεων, ομιλιών, αναβίωσης παραδοσιακών και λαογραφικών εθίμων , εκδηλώσεων μνήμης και απότισης φόρου τιμής, οργάνωσης πνευματικών αναζητήσεων για όλες τις ηλικίες κυρίως των γυναικών του συλλόγου με την καθοδήγηση του μέλους – κ. Θεοδώρας Θεοδωρίδου καθώς και εργασιών που αφορούν τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων του οικισμού.

Στα πλαίσια πολιτικής του Συλλόγου για την ανάδειξη και επιβράβευση ενεργειών και πράξεων που συντελούν στην ποιοτική αναβάθμισή του, βραβεύτηκαν και φέτος οι κάτωθι κυρίες – μέλη του Συλλόγου, για τη συνολική προσφορά τους: Πρεσβυτέρα Κομνηνού Σταυρούλα, Γεωργιάδου ΄Ολγα , Ρωσίδου Παλαπανίδου Φρειδερίκη, η νεοεισαχθείσα φοιτήτρια Αναστασία Σολομωνίδου καθώς και η μελλοντική ελπίδα του συλλόγου που την εξέφρασαν, τη χρονιά που πέρασε τουλάχιστον, τα δυο μικρότερα ηλικιακά (μέλη) του Συλλόγου, οι χαριτωμένες δεσποινίδες Αλμασίδου Ελένη και Γεωργιάδου Γεωργία (9 και 5 ετών αντίστοιχα), για την αυθόρμητη συμμετοχή τους στις δραστηριότητες του Συλλόγου.

Τυχερή της βασιλόπιτας ήταν η κ.. Σόνια Βασιλειάδου – Κούρλιου και το δώρο της πολύτιμο: Η εικόνα της Παναγίας από το Τέμπλο του Ιερού Ναού μας «ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ» με την ευχή «Παναγία Δέσποινα σκέπε, φρούρει, φύλαττε ημάς»

Από τον πρόεδρο κ. Κωνσταντίνο Θεοδωρίδη εκφράστηκαν ευχαριστίες σε όλους όσους συνέδραμαν στην πολύ καλή πορεία του Συλλόγου και ιδιαίτερα τονίστηκε η μεγάλη συνδρομή της οικογενείας και ΦΑΡΜΑΣ ΚΟΥΚΑΚΗ – μόνιμων αρωγών του έργου του Συλλόγου από συστάσεώς του καθώς και ευχαριστίες στον Αλέξανδρο Σολομωνίδη, εκπρόσωπο της εταιρίας «ΜΑΡΜΑΡΑ ΣΟΛΟΜΩΝΙΔΗ» για την αφειδώλευτη προσφορά του στο έργο του Συλλόγου μας..

Όπως όλες οι προηγούμενες εκδηλώσεις έτσι και αυτή η εκδήλωση τελείωσε με την πάγια πεποίθηση των περευρισκομένων ότι ο Σύλλογος επιτελεί ένα σημαντικότατο για τον τόπο έργο, το οποίο υπόσχονται όλοι πάντα να υποστηρίξουν, όπως και ήδη το πράττουν για χρόνια τώρα με μεγάλη χαρά και αγάπη.

Σχολιάστε