My Twitter Feed

14 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Μονάδα επεξεργασίας αποβλήτων -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Πρώτοι σε θνησιμότητα το 2020! -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Έξοδος από τη καυτή πρώτη 7άδα -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Πυροπροστασία σε 75 σχολικές μονάδες -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Νέες αναρτήσεις για δασικ. χάρτες -

Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου, 2021

“Ριγμένες” οι επιχειρήσεις του Κιλκίς -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Υγειονομικοί: Εμβόλιο μόνο το 33%! -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Μονοψήφιοι αριθμοί κρουσμάτων -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Η ΝΕ για επίσκεψη Αμανατίδη

Με την ευκαιρία της επίσκεψης του υφυπουργού Εξωτερικών, Γιάννη Αμανατίδη, στο νομό Κιλκίς και την περιοδεία που πραγματοποίησε συνοδευόμενος από κλιμάκιο της Νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ και του βουλευτή Θόδωρου Παραστατίδη, η ΝΕ σε ανακοίνωσή της τονίζει:

Απ` την επίσκεψη στο 6ο Δημοτικό Κιλκίς

“Οι συζητήσεις, στο σύνολό τους, ξέφυγαν από τον εθιμοτυπικό χαρακτήρα της επίσκεψης. Επικεντρώθηκαν απόλυτα στην ουσία των προβλημάτων, πολλά από τα οποία χρονολογούνται από τον… περασμένο αιώνα. Από τις εποχές που το δημόσιο χρήμα έρεε άφθονο, όχι προς την κατεύθυνση επίλυσης σοβαρών κοινωνικών προβλημάτων, αλλά προς τη γκρίζα περιοχή της εξυπηρέτησης των πελατειακών σχέσεων. Από την εποχή που ο εξωτερικός δανεισμός δεν οδηγούσε σε παραγωγική ανασυγκρότηση, αλλά σε παχυλές αμοιβές ημετέρων, δανεικά και αγύριστα κομμάτων και διαπλεκόμενων Μ.Μ.Ε, ημιτελών έργων αμφίβολης ποιότητας.

Στη διάρκεια των συναντήσεων δόθηκε η ευκαιρία να περιγραφούν με σαφήνεια οι άμεσες προτεραιότητες του νομού στο επίπεδο κυρίως των υποδομών αλλά και να διαπιστωθεί αφενός το εξαιρετικό έργο της εκπαιδευτικής κοινότητας στην κατεύθυνση της ομαλής ένταξης των προσφυγόπουλων στα σχολεία, και αφετέρου το εντυπωσιακό έργο του συλλόγου εθελοντών αναφορικά με την κοινωνική ένταξη των προσφύγων, μέσα από προγράμματα εγκατάστασης.

Στο σχολείο Παιονίας όπου φοιτούν προσφυγόπουλα

Άμεση και ουσιαστική υπήρξε και η συνέντευξη στα τοπικά μέσα ενημέρωσης που επακολούθησε.

Η διήμερη περιοδεία ολοκληρώθηκε με την ανοικτή πολιτική εκδήλωση του Σαββάτου 04/02/2017 στην κατάμεστη αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Κιλκίς. Μια συνάντηση στην ουσία, όπου ο υπουργός ανάδειξε με σαφήνεια την υλοποίηση των κυβερνητικών δεσμεύσεων από τις εκλογές του Σεπτέμβρη του 2015, το σταθερό προσανατολισμό στην υπεράσπιση των πλέον αδύνατων στρωμάτων της κοινωνίας, την αποφασιστικότητα αντιμετώπισης των παράλογων, νεοφιλελεύθερων απαιτήσεων του Δ.Ν.Τ και της Νέας Δημοκρατίας.

Μια συνάντηση, όπου ο προοδευτικός κόσμος του νομού μας επιβεβαίωσε τη στήριξή του στους αγώνες της κυβέρνησης, κατακεραύνωσε την υποκρισία του παλαιού πολιτικού κατεστημένου και αναγνώρισε, πως η διακυβέρνηση της χώρας για την Αριστερά αποτελεί βαρύ καθήκον, όχι κομματικό λάφυρο.

Απ` την εκδήλωση στο Εργατικό Κέντρο Κιλκίς

Η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς δεσμεύεται να συνεχίσει και να διευρύνει τον κύκλο των επισκέψεων κυβερνητικών στελεχών στο νομό μας. Με στόχο μια αμφίδρομη, ειλικρινή σχέση των πολιτών με την κυβέρνηση της Αριστεράς. Με σκοπό την ενημέρωση της κοινωνίας για τις μεγάλες προκλήσεις της δύσκολης καθημερινότητας, από μια κυβέρνηση που έχει μάθει να αντιστέκεται στους εκβιασμούς των δανειστών.

Δεσμεύεται η Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς ν’ αποκαλύπτει τις τραγικές συνέπειες για τα λαϊκά στρώματα, της πλήρης υποταγής στο ευαγγέλιο του νεοφιλελευθερισμού, που κρύβει η πρόταση της Νέας Δημοκρατίας. Δεσμεύεται πως θ’ αγωνίζεται καθημερινά ώστε η “αριστερή παρένθεση” να παραμείνει το καταφύγιο των αδύναμων και ο εφιάλτης της διαπλοκής, της υποταγής, της διαφθοράς, του νεποτισμού της ξενοφοβίας…”

Σχολιάστε