My Twitter Feed

2 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Η ΝΔ Κιλκίς για τις εκλογές

Με αφορμή τις προαναγγελθείσες εκλογές, η ΝΟΔΕ Κιλκίς της ΝΔ σε ανακοίνωσή της με τίτλο “ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ”, αναφέρει τα εξής:
node-kilkisΣτο θέατρο του παραλόγου των τελευταίων ημερών η εσωκομματική αστάθεια του ΣΥΡΙΖΑ βαφτίστηκε Εθνικό πρόβλημα .Από το διάγγελμά του Πρωθυπουργού προκύπτει ότι παραιτείται για ένα λόγο που θα μπορούσε να τον είχε λύσει στο συνέδριό του, όπως άλλωστε πριν από ένα μήνα μας είχε πει. Δεν είναι στάση πολιτικά σωστή, ηθική, έντιμη, απέναντι στους εταίρους να περιμένεις να ψηφίσουν τα κοινοβούλια, να περιμένεις να γίνει η εκταμίευση και αμέσως μετά να οδηγείται η χώρα σε εκλογές για την εσωκομματική του ηρεμία.

Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΤΙΑ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ
-Υπεράσπιση του Εθνικού Συμφέροντος, Όχι στην πλειοδοσία και τον λαϊκισμό
Η Νέα Δημοκρατία όλα αυτά τα χρόνια έχει δείξει ότι έχει δύο κύρια χαρακτηριστικά. Το πρώτο ότι πάντα κινείται με γνώμονα το συμφέρον του λαού, το συμφέρον των πολιτών , το συμφέρον της χώρας και το δεύτερο είναι ότι πάντα λέει την αλήθεια και πολλές φορές πλήρωσε και το ανάλογο πολιτικό κόστος. Η Νέα Δημοκρατία δεν πρόκειται να πλειοδοτήσει σε λαϊκισμό, σε υποσχέσεις και σε ψέματα, που θα είναι ωραία στα αυτιά των πολιτών, αλλά είναι σίγουρο ότι δεν πρόκειται να γίνουν.
-Η μόνη δύναμη που μπορεί να οδηγήσει τη χώρα σε ένα νέο μοντέλο ανάπτυξης, μακριά από μνημόνια και έξω από την κρίση
Η Νέα Δημοκρατία δεν θέτει διλήμματα φόβου, λέει την αλήθεια. Την «ελπίδα» του ΣΥΡΙΖΑ, ο Ελληνικός λαός την είδε. Η Νέα Δημοκρατία είχε και έχει ένα στόχο από την αρχή της κρίσης: Να οδηγήσει τη χώρα με ασφάλεια και σταθερότητα μακριά από τα μνημόνια και τα ελλείμματα του παρελθόντος, που μας οδήγησαν εκεί. Να οδηγήσει την Ελλάδα σε ένα νέο μοντέλο ανάπτυξης, χωρίς το κομματικό κράτος και τον κρατικισμό που έπνιξε τις δημιουργικές δυνάμεις του τόπου μας. Να ανακουφίσει τον ελληνικό λαό από τη δημοσιονομική προσαρμογή της χώρας, προτείνοντας βιώσιμες και εφικτές κοστολογημένες μεταρρυθμίσεις.
-Δίνει τη μάχη για την Ελλάδα της Δημιουργίας και της Ευρώπης
Δεν υπάρχουν στο λόγο της “Μνημονιακοί και Αντιμνημονιακοί” “γερμανοτσολιάδες και επαναστάτες” και άλλα λαϊκίστικα σχήματα. Αυτά τελείωσαν με τον πιο εμφατικό τρόπο, όπως τελείωσαν και οι μαγικές λύσεις που θα έρχονταν από άλλες δήθεν χώρες εκτός Ευρώπης. Υπάρχει μόνο η Ελλάδα της δημιουργίας, των startup επιχειρήσεων, της καινοτομίας, του ελεύθερου επιχειρείν, των Ελλήνων που παλεύουν στον τόπο τους και θέλουν να τον αλλάξουν, ώστε να μην τον ξαναδούν «επαίτη» για μία δόση επιβίωσης. Της Ελλάδας που θέλει να δει ξανά τη Μεσαία Τάξη να ακμάζει και να πρωτοπορεί στις κοινωνικές και δημιουργικές αλλαγές. Η Νέα Δημοκρατία θα δώσει τη μάχη για μία Ελλάδα ισχυρή στην Ευρώπη, με αποτελεσματική μεταναστευτική πολιτική, που δεν μετατρέπει τη χώρα σε «ξέφραγο αμπέλι».
-Η Νέα Δημοκρατία ενώνει τους Έλληνες και δεν τους διχάζει
Η Νέα Δημοκρατία θα παλέψει για να ενώσει τους Έλληνες, που τόσο πολύ δίχασε με την ακραία πολιτική της η προηγούμενη κυβέρνηση, κάτω από τις αξίες της Ευρωπαϊκής ευημερίας, της κοινωνικής δικαιοσύνης και της οικονομικής ελευθερίας.
Λέει ΌΧΙ στην αστάθεια και την ακυβερνησία
Η Νέα Δημοκρατία ζητά από τον ελληνικό λαό να πει όχι στην αστάθεια, όχι στην ακυβερνησία, όχι στην ασυνέπεια, όχι στην ανεπάρκεια, όχι στην ανικανότητα, η οποία μας έχει οδηγήσει στα γνωστά αποτελέσματα.
-Έχει ξεκάθαρες προτάσεις σε όλα τα κοινωνικά ζητήματα και όχι μόνο την οικονομία
Το θέμα δεν είναι μόνο η οικονομία και το μνημόνιο. Είναι όλα τα μεγάλα ζητήματα. Στην Παιδεία, όπου η κυβέρνηση έφερε την οπισθοδρόμηση και τη διάλυση. Στην Υγεία όπου θέλησε να διαλύσει τα νοσοκομεία, αλλάζοντας με κομματικούς τοποτηρητές τους Διοικητές των νοσοκομείων που με αξιοκρατικά κριτήρια τοποθετήθηκαν. Στις ιδιωτικοποιήσεις και τις μεταρρυθμίσεις που «ξήλωσε». Πάλι με το «φάντασμα Λαφαζάνη» λειτούργησε στις Σκουριές. Πάλι με το «φάντασμα Λαφαζάνη» απάντησε για τα αεροδρόμια. Στη μεταναστευτική πολιτική, υπήρξε συνεπής στις προεκλογικές της υποσχέσεις για «ανοικτά σύνορα», μετατρέποντας τα ελληνικά νησιά σε αποθήκες χιλιάδων ψυχών. Στη δημόσια τάξη αποδιοργάνωσε την Αστυνομία, ανεβάζοντας και πάλι τους δείκτες της εγκληματικότητας. Στο μόνο που επέδειξε ζήλο ήταν η επάνδρωση του κράτους με συγγενείς και φίλους των Υπουργών, εγκαθιστώντας το πιο φαύλο – κομματικό κράτος, που μπορούσε να φανταστεί κανείς.
-Λέει από την αρχή της κρίσης μόνο την Αλήθεια
Το ’09 που ο ελληνικός λαός και μια μερίδα πολιτών δεν άκουσε τη Νέα Δημοκρατία μετακινήθηκε πιστεύοντας «τα λεφτά υπάρχουν». Την πληρώσαμε ξανά τώρα με ένα μη κοστολογημένο πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης και τώρα ήρθε ένα μνημόνιο το οποίο είναι πολύ χειρότερο και επώδυνο από τα προηγούμενα. Οι Έλληνες πολίτες έχουν πλέον την ωριμότητα και πρέπει να επιλέξουν το αφήγημα της Νέας Δημοκρατίας.

ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ”
Σχολιάστε