My Twitter Feed

14 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Μονάδα επεξεργασίας αποβλήτων -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Πρώτοι σε θνησιμότητα το 2020! -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Έξοδος από τη καυτή πρώτη 7άδα -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Πυροπροστασία σε 75 σχολικές μονάδες -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Νέες αναρτήσεις για δασικ. χάρτες -

Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου, 2021

“Ριγμένες” οι επιχειρήσεις του Κιλκίς -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Υγειονομικοί: Εμβόλιο μόνο το 33%! -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Μονοψήφιοι αριθμοί κρουσμάτων -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Η μεταβίβαση ακινήτων του Κιλκίς

Στο θέμα της μεταβίβασης στο Υπερταμείο ακινήτων του Ελληνικού Δημοσίου, αναφέρεται με δήλωσή του, το μέλους της Κεντρικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής, Γιώργος Αναστασιάδης. 

Ο Κιλκισιώτης μηχανικός αναφέρεται σε δημοσιογραφική έρευνα που έχει αποκαλύψει ότι 121 ακίνητα μεταξύ των οποίων και η παλιά Νομαρχία, το 8ο Δημοτικό σχολείο, η ανακαινισμένη με 3 εκατ. ευρώ Αυστροελληνική καπναποθήκη κλπ βρίσκονται από το Κιλκίς στην “λίστα ακινήτων που παραδόθηκαν στους δανειστές”.

Τονίζοντας ότι “η Κυβέρνηση φοβούμενη τις αντιδράσεις των τοπικών κοινωνιών αρνείται πεισματικά να δώσει στην δημοσιότητα λίστα με τα κατά τόπους ακίνητα και αντ’ αυτού δημοσιοποιεί τους κωδικούς κτηματολογίου των ακινήτων, αποκρύπτοντας ουσιαστικά την ταυτότητα τους”, ο κ. Αναστασιάδης αναφέρει στη δήλωσή του και τα εξής:

“Το Κίνημα Αλλαγής έχει καλέσει στην Βουλή την Κυβέρνηση, από τις 11 Σεπτεμβρίου, να δώσει άμεσα στον Ελληνικό λαό λίστα με τα πλήρη στοιχεία των 10.119 ακινήτων που παραδόθηκαν στους δανειστές. Η Κυβέρνηση δυστυχώς δεν έχει ανταποκριθεί μέχρι σήμερα στο αίτημα αυτό, την στιγμή μάλιστα που μέσα σε πέντε ημέρες είχε ανταποκριθεί στο αίτημα του Υπερταμείου για την παράδοση των ακινήτων.

Το Κίνημα Αλλαγής ενώνει δυνάμεις της κοινωνίας για την ανατροπή των επώδυνων δεσμεύσεων της Κυβέρνησης Τσίπρα που έχει επιβάλλει στην χώρα μνημονιακού τύπου επιτροπεία για τις επόμενες δεκαετίες. Η κατάργηση του Υπερταμείου και η αξιοποίηση της Δημόσιας περιουσίας προς όφελος του Ελληνικού λαού αποτελεί ύψιστο πατριωτικό μας καθήκον.”

Σχολιάστε