My Twitter Feed

5 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Η Ειρήνη για τη μονάδα αποβλήτων -

Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου, 2021

Δίωξη Καλεμκερίδη για καταγγελίες -

Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου, 2021

Δύο νέοι παθολόγοι στο ΓΝ Γουμένισσας -

Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου, 2021

Διαμαρτυρία για επίσκεψη Στεφανή -

Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου, 2021

Ήρεμα νερά ενόψει 3ου κύματος -

Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου, 2021

Έμποροι: Θέλουμε μαγαζιά ανοιχτά -

Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου, 2021

Επίσκεψη Στεφανή για το ΠΚΕΕΥΕ -

Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου, 2021

“Στη ΝΔ κάποιοι τρώνε δικούς της” -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Η μαντάμ Σούλα στον Guardian – Βίντεο!

“Οι Έλληνες είναι δύσπιστοι όσον αφορά τους ιδιοκτήτες οίκων ανοχής…”, είναι ο τίτλος του δημοσιεύματος της ιστοσελίδας  που σχολιάζει την κίνηση της ιδιοκτήτριας του οίκου ανοχής, Σούλας Αλευρίδου, που ως γνωστόν κατάγεται απ` το Κιλκίς, να δωρίσει φωτοτυπικό σε σχολείο.

Η εφημερίδα αναφέρει ότι τη στιγμή που δοκιμάζεται η Ελλάδα από την οικονομική ύφεση και οι επιχειρηματίες αδυνατούν να συντηρήσουν τις επιχειρήσεις τους, η κ.Σούλα ανοίγει νέες εγκαταστάσεις για να ανταποκριθεί στη ζήτηση.

Επίσης, φιλοξενεί δηλώσεις του Θεοχάρη Μασσαρά, Προέδρου του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου, ο οποίος περιγράφει την άσχημη κατάσταση στην οποία βρίσκονται τα οικονομικά των σχολείων και στην αδυναμία τους να αγοράσουν ακόμα “και μια ασπιρίνη για τα παιδιά”.

Η εφημερίδα αναφέρει ότι η δημοσιοποίηση της δωρεάς της κ. Σούλας προκάλεσε αντιδράσεις, φιλοξενεί επίσης μέρος της απόφασης του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης Γιώργου Παναγιωτόπουλου και μεταφέρει την απογοήτευση της κ. Σούλας μετά από αυτή την εξέλιξη.

Σχολιάστε