My Twitter Feed

4 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Επαναξιολογούνται οι διοικητές; -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Παραμένει αναβαθμισμένος -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Καταγγελίες υγειονομικών Κιλκίς -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί στα νοσοκομεία μας -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

ΣΥΡΙΖΑ: Ανησυχία για τα σχολεία -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

“Μέτρα πριν το άνοιγμα σχολείων” -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

ΑΚΕ: Διαφοροποίηση στο ΣΕΝΚ -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Η μαγεία του κουκλοθεάτρου πλησιάζει!

Από τις 9 έως και τις 15 Δεκεμβρίου 2017, το 18ο Διεθνές Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου και Παντομίμας του Δήμου Κιλκίς ανοίγει τις πύλες του, σηκώνει αυλαία και μας υποδέχεται!

Η πόλη της κούκλας, το Κιλκίς γιορτάζει και μας καλεί στη γιορτή της φορώντας τα καλά της και τα χρωματιστά και χαρούμενα στολίδια της !

Τα μαγικά ταξίδια μικρών και μεγάλων σε κόσμους ονειρικούς, παραμυθένιους και θαυμαστούς ξεκινούν!

Θίασοι και καλλιτέχνες από την Ιταλία, την Μ.Βρετανία, τη Γερμανία, την Ισπανία και την Ελλάδα θα παρουσιάσουν εξαιρετικές παραστάσεις στο Συνεδριακό Κέντρο, την Καπναποθήκη της Αυστροελληνικής, στο Αρχαιολογικό Μουσείο, στις πλατείες και μπαρ της πόλης.

Στο φουαγέ του Συνεδριακού Κέντρου του Δήμου Κιλκίς μια εικαστική έκθεση φωτογραφίας με κουκλοθεατρικές κούκλες και τίτλο «Επίσκεψη από παλιούς φίλους» θα μας ξυπνήσει μνήμες από τα παλιά. Κούκλες που περπάτησαν, έπαιξαν και διασκέδασαν μικρούς και μεγάλους στη σκηνή του Συνεδριακού Κέντρου όλα τα χρόνια του φεστιβάλ θα επισκεφθούν την πόλη και θα γιορτάσουν μαζί μας την ενηλικίωση του Διεθνούς Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου και Παντομίμας Κιλκίς.

Και φυσικά δεν ξεχάσαμε το Κυνήγι Χαμένου Θησαυρού με τίτλο “Μια επίσκεψη που έμεινε ατέλειωτη”, όπου κούκλες επισκέπτες έχασαν το δρόμο τους και αντί να πάνε στο θέατρο κατέληξαν να περιπλανώνται στην πόλη. Ζητάμε λοιπόν από τους μικρούς μας φίλους να μας βοηθήσουν να τις βρούμε και να τις φέρουμε στον προορισμό τους!

 

Σχολιάστε