My Twitter Feed

2 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Η…Μαίρη Πόπινς στο Λόφο!

NTANTA 10.5X15 GIA ELLHNISΟ  Δήμος Κιλκίς παρουσιάζει την παράσταση “Νταντά  εξ ουρανού”, τη Δευτέρα 19 Αυγούστου και ώρα 9 το βράδυ στο Θέατρο Λόφου. Στο ρόλο της «σχεδόν τέλειας» νταντάς, πρωταγωνιστεί μαζί με τον Φώτη Σπύρο, η καταξιωμένη ηθοποιός Ταμίλλα Κουλίεβα, η οποία σκηνοθετεί και την παράσταση.

Η πολυαγαπημένη μαγική νταντά των παιδιών,  προσγειώνεται …  από τον ουρανό και αναλαμβάνει τα παιδιά μιας πλούσιας οικογένειας μ’ ένα πολύ αυστηρό πατέρα και αλλάζει όλη τους τη ζωή. Κάθε αγγαρεία μετατρέπεται σε παιχνίδι, κάθε συνηθισμένη μέρα σε μια ξεχωριστή περιπέτεια και η ζωή τους αποκτά νόημα και ουσία. Μαζί θα γνωρίσουν αξέχαστους χαρακτήρες, ανάμεσα τους και τον σούπερ ταλαντούχο καπνοδοχοκαθαριστή που με τη βοήθεια του, θα ανακαλύψουν πόσο σημαντικός είναι ο ένας για τον άλλον.

Με φαντασία και δημιουργικότητα θα ταξιδέψουν και θα περιπλανηθούν στον κόσμο και θα έρθουν σε επαφή με  μοναδικές εμπειρίες και συγκινήσεις.

Μια θεατρική παράσταση γεμάτη ανατροπές, τραγούδια, χορό, γέλιο και μαγεία που θα ενθουσιάσει αλλά και θα αλλάξει την διάθεση κάθε οικογένειας για τη ζωή.

Μια παράσταση για κάθε ηλικία, που δεν πρέπει να χάσετε .

Παίζουν: Ταμίλλα Κουλίεβα, Φώτης Σπύρος, Πάνος Αργυριάδης, Σέβη Δονσούζη, Αλέξανδρος Καλτζίδης, Κωνσταντίνος Κοτρότσιος, Στέλλα Κοπάνου, Έλενα Παντελίδου, Αγάπη Παπαθανασιάδου, Περικλής Σταύρου, Θεοδόσης Φυλακτός και οι μικρές Κλέα Κωνσταντινίδου, Βασιλική Ζαφειρίου,  και ο μικρός Στέφανος Καλτζίδης.

Σκηνοθεσία: Ταμίλλα Κουλίεβα

Τιμή εισιτηρίου: Ενηλίκων 12€,   Παιδικά, φοιτητικά 8€

Εισιτήρια προπωλούνται από το γραφείο του Τμήματος Πολιτισμού του Δήμου Κιλκίς τις εργάσιμες μέρες και ώρες.

Σχολιάστε