My Twitter Feed

1 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Κ. Κιλτίδης με θλίψη και θυμηδία! -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

ΚΚΕ: Όχι στη μονάδα αποβλήτων -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Ξεκινούν εμβόλια και για τους 75+ -

Κυριακή, 31 Ιανουαρίου, 2021

Ιδρύθηκε το Σχολείο 2ης Ευκαιρίας -

Κυριακή, 31 Ιανουαρίου, 2021

“Κίτρινοι” σε καθεστώς επιτήρησης -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Να μη γίνουμε χωματερή της χώρας -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Πέντε σε Κιλκίς, αύξηση στη χώρα -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Θερμομέτρηση και στα σχολεία -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Η “λυπητερή” της κακοκαιρίας

Σύμφωνα με τον απολογισμό του Δήμου Κιλκίς, 42 ήταν τα σχολεία στα οποία προκλήθηκαν σοβαρές ζημιές από τη πρωτοφανή κακοκαιρία του περασμένου μήνα. Από αυτά, τα 32 ήταν νηπιαγωγεία και δημοτικά, ενώ τα εννέα ήταν γυμνάσια και λύκεια.

Τις ζημιές στα συστήματα θέρμανσης και στις υδραυλικές εγκαταστάσεις των σχολείων, που καταγράφηκαν από το Δήμο Κιλκίς με τη συνεργασία των διευθυντών των σχολείων και του εκπαιδευτικού προσωπικού, αποκατέστησαν τα συνεργεία του δήμου και πέντε εξωτερικά συνεργεία, τον έλεγχο καλής εκτέλεσης έκανε η αρμόδια επιτροπής παραλαβών του δήμου.

Οι εργασίες που υλοποιήθηκαν ανήλθαν στο ποσό των 106.640 ευρώ και αφορούσαν σε αντικατάσταση τμημάτων σωληνώσεων και θερμομονώσεων, κυκλοφορητών, δοχείων διαστολής, μονάδων λεβήτων, καυστήρων, αντλιών, υδραυλικών διακοπτικών στοιχείων, βρυσών και μπαταριών, σιφονιών, σπιράλ, θερμαντικών σωμάτων, εξαεριστικών, βαλβίδων ασφαλείας, αυτόματων πληρώσεως, θερμοστατών, υδροστατών, δοχείων νερού, ηλιακών συλλεκτών και μερών αυτών και άλλων υλικών που άμεσα ή έμμεσα υπέστησαν διάρρηξη ή βλάβη εξαιτίας των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών του παγετού που επικράτησε.

Η αποκατάσταση των βλαβών στα σχολικά κτήρια έγινε δυνατή μέσα σε μία εβδομάδα.

Σχολιάστε