My Twitter Feed

10 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Απολογισμός με κριτική για όλα -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Έφυγε από τον ιό κι ο Δημ. Ταταρίδης -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Μικρός ο αριθμός των κρουσμάτων -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

19 στήλες θερμομέτρησης σε Κιλκίς -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Παιονία: Αναλυτικά το έργο-μαμούθ -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί για άνω των 85 ετών -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Ιός: Παραμένει σε υψηλά επίπεδα -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Υποστήριξη για τον COVID-19 -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

“Η ΚΔΕΚ κινδυνεύει με λουκέτο”

Κίνδυνο να βάλει “λουκέτο” η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Κιλκίς, διαπιστώνει ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κιλκίς, Μηνάς Παπαδόπουλος, με αφορμή την μη έγκριση του προϋπολογισμού της επιχείρησης από το Δημοτικό Συμβούλιο.

Σύμφωνα με τον κ. Παπαδόπουλο, αν ο προϋπολογισμός δεν εγκριθεί και στην επόμενη συνεδρίαση του Οργάνου, θα καταργηθεί κάθε διοικητική και οικονομική λειτουργία της ΚΔΕΚ, ενώ οι εργαζόμενοί της θα απολυθούν.

Η ανακοίνωση-παρέμβαση του προέδρου της ΝΟΔΕ:

Στην τελευταία του συνεδρίαση, στις 28 Δεκεμβρίου 2018, το Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς, δεν είχε πλειοψηφική απόφαση ώστε να περάσει τον προϋπολογισμό της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Κιλκίς. Μιας δημοτικής δομής που υπηρετεί με ζήλο και επαγγελματική ευσυνειδησία τις ευπαθείς ομάδες πληθυσμού και οι εργαζόμενοι στα προγράμματα ”Βοήθεια στο Σπίτι” και στην ”Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής” προσφέρουν πολύτιμες υπηρεσίες σε πάνω από 800 ηλικιωμένους συμπολίτες μας.

Εάν στην επόμενη συνεδρίαση δεν εγκριθεί με μεγάλη πλειοψηφία ο προϋπολογισμός της ΚΔΕΚ τότε το μέλλον της Δημοτικής Επιχείρησης διαγράφεται ζοφερό.

Η επιχείρηση θα βάλει λουκέτο, θα καταργηθεί κάθε διοικητική και οικονομική λειτουργία της, οι δεκάδες εργαζόμενοί της θα απολυθούν και εκατοντάδες συμπολίτες μας θα είναι πλέον αβοήθητοι και θα μείνουν κυριολεκτικά στο έλεος του Θεού.

Ως Πρόεδρος της ΝΟΔΕ απευθύνω έκκληση προς όλους τους επικεφαλής των δημοτικών συνδυασμών και προς όλους τους δημοτικούς συμβούλους να αφήσουν στην άκρη τις αντιπαλότητες και τους μικρο- εγωισμούς που προκαλούν οι συστρατεύσεις τους με νέα αυτοδιοικητικά σχήματα και να σκεφθούν με τη λογική και όχι με υπολογιστικά και ταπεινά κίνητρα γιατί από τη δική τους απόφαση, κρέμεται το παρόν και το μέλλον μιας υγιούς δημοτικής επιχείρησης που δε μπορεί και δεν πρέπει να αμαυρώνεται ελέω πολιτικών σκοπιμοτήτων. Από την ψήφο τους εξαρτάται η δουλειά των ανθρώπων που εργάζονται στην ΚΔΕΚ και αδύναμοι ηλικιωμένοι συμπολίτες μας που δεν φταίνε σε τίποτε και που στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς καταδικάστηκαν να μείνουν στο περιθώριο και από παρόντες δημοτικούς συμβούλους που καταψήφισαν τον προϋπολογισμό της ΚΔΕΚ και από εσκεμμένα απόντες και ”ευαίσθητους” κατά τ’ άλλα δημοτικούς συμβούλους. Αλήθεια τι εξυπηρέτησε η επιλεκτική απουσία τους από το συγκεκριμένο θέμα; Ποιον εκδικήθηκαν; Το Δήμαρχο; Την παράταξή τους; Την Πρόεδρο της ΚΔΕΚ; Τους εργαζόμενους ή μήπως τους οκτακόσιους και πλέον ωφελούμενους των κοινωνικών δομών;

Απευθύνω έκκληση στην ανθρωπιά και στον κοινό νου του καθενός να υπερψηφίσει τον προϋπολογισμό της ΚΔΕΚ και να αναλάβει ο καθείς τις ευθύνες του κινούμενος στο φως.

Σχολιάστε