My Twitter Feed

10 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Απολογισμός με κριτική για όλα -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Έφυγε από τον ιό κι ο Δημ. Ταταρίδης -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Μικρός ο αριθμός των κρουσμάτων -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

19 στήλες θερμομέτρησης σε Κιλκίς -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Παιονία: Αναλυτικά το έργο-μαμούθ -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί για άνω των 85 ετών -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Ιός: Παραμένει σε υψηλά επίπεδα -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Υποστήριξη για τον COVID-19 -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Η Ιω. Δελιτζάκη με τον Κ. Σιωνίδη

Δήλωση της Ιωάννας (Βάνας) Δελιτζάκη, υποψήφιας δημοτικής συμβούλου ΔΕ Γουμένισσας, για συμπόρευση με τον συνδυασμό του Κώστα Σιωνίδη:

“Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Πολύπετρο από τον Χρήστο και την Κατερίνα Δελιτζάκη. Με τον σύζυγο μου Παναγιώτη Καραπατσιά, ζούμε στη Γουμένισσα και αποκτήσαμε τρία παιδιά, την Εύη, τον Λάμπρο και τον Χρήστο. 

Είμαι μεσίτης και εκτιμητής ακινήτων, πτυχιούχος του  εθνικού Καποδιστριακού πανεπιστημίου Αθηνών, αγαπώ το επάγγελμα μου και το ασκώ μέσω του γραφείου μου στη Γουμένισσα, εκπροσωπώντας ακίνητα ιδιωτών και κατά αποκλειστικότητα τα ακίνητα της Alpha Bank για όλο το νομό Κιλκίς, όντας πιστοποιημένη σύμβουλος ακινήτων της Broker  International Realtors. Έχω σπουδάσει επίσης ”Marketing πολιτιστικού τουρισμού”.

Αγαπώ τον τόπο μου και γνωρίζω τα προβλήματα του. Η δουλειά μου με αναγκάζει να τα βλέπω και να τα αντιμετωπίζω συχνότατα. Δεν επαναπαύομαι, αγωνίζομαι καθημερινά με ελπίδα, όραμα και μεράκι για ένα καλύτερο μέλλον.                                                 

 Ο τόπος μας είναι ευλογημένος και πρέπει να τον προβάλλουμε.  Ιστορία, διατηρητέα κτίρια, μνημεία, εκκλησίες, μοναστήρια, τα μοναδικά μας μετόχια  και ο φυσικός μας πλούτος πρέπει να αναδειχθούν. Μπορούμε να κάνουμε τον τόπο μας ανταγωνιστικό και περισσότερο επισκέψιμο.  Ο εναλλακτικός τουρισμός δεν είναι απλά ένα γεγονός, είναι μια πραγματικότητα που πρέπει να την δούμε κατάματα και πιστεύω ότι αν δουλέψουμε ομαδικά με οργάνωση και ζήλο, θα τα καταφέρουμε.

Βασικό ρόλο στο ΝΑΙ που είπα στον  Kώστα Σιωνίδη και στην «Παιονία της προόδου» έπαιξε το γεγονός ότι εκεί συμμετέχουν άνθρωποι τους οποίους εκτιμώ,  έχω συνεργαστεί πολλάκις  σε διάφορες δράσεις και μοιραζόμαστε κοινά οράματα.”

Σχολιάστε