My Twitter Feed

1 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Η ευθύνη για ευπρόσωπη Θεσσαλονίκη

Η κατάσταση σε δρόμους, πεζοδρόμους, μικρές πλατείες και ακάλυπτους χώρους της πόλης  είναι απογοητευτική. Ογκώδη και πάσης φύσεως απορρίμματα έχουν εγκαταλειφθεί, κατά έναν “περίεργο” τρόπο μαζικά τις τελευταίες εβδομάδες σε κοινή θέα, για όσους έχουν μείνει στην πόλη και για τους ξένους επισκέπτες.

Οι πολιτικοί αρμόδιοι του δήμου Θεσσαλονίκης σε μια προσπάθεια να απαλλαγούν από τις ευθύνες τους και τις αδυναμίες των υπηρεσιών που διευθύνουν επικαλούνται  διάφορες δικαιολογίες, οι οποίες περισσότερο τους εκθέτουν, παρά εξηγούν την κακή εικόνα της πόλης  και ακόμη, λιγότερο,  δεν μπορούν να θεωρηθούν απαντήσεις στα προβλήματα υγείας τα οποία ενδέχεται να προκύψουν από τη δημιουργία εστιών μόλυνσης. Και όλα αυτά όταν από την περασμένο Απρίλιο ο αρμόδιος πολιτικός προϊστάμενος των δημοτικών υπηρεσιών δήλωνε δημοσίως ότι σε δύο μήνες θα έχει δημιουργηθεί μια αποτελεσματική ομάδα παρέμβασης για την αποκομιδή αυτού του είδους απορριμμάτων. Και τώρα αντί να αναλάβει τις όποιες ευθύνες του και να  αναζητήσει τα τρωτά σημεία των λειτουργιών των αρμοδίων υπηρεσιών του δήμου, καταγγέλλει δημοσίως συλλήβδην τους πολίτες  για την… πολιτική ασυνειδησία τους.

Η δημοτική “Κίνηση: Ποια πόλη μας αξίζει;” χωρίς καμία διάθεση αντιπολιτευτικής μεμψιμοιρίας επισημαίνει με αφορμή την κατάσταση με τα ογκώδη απορρίμματα, τον γενικό αποσυντονισμό των υπηρεσιών του δήμου και την γενική δυσπραγία  του στην άμεση επίλυση προβλημάτων που εμφανίζονται καθημερινά  στην πόλη. Όταν “παρανομούν μαζικά οι δημότες”, κάποιο λάθος κάνει η πολιτική εξουσία.

Αρνούμαστε να δεχτούμε ως δικαιολογία ότι μέρος του χριστουγεννιάτικου στολισμού της πόλης εξακολουθεί  ακόμη και μέσα στο κατακαλόκαιρο να βρίσκεται κρεμασμένος σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία της πόλης –  οδός Ερμού (πλατεία Αγίας Σοφίας) –  διότι υπάρχει έλλειψη προσωπικού….

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – “Κίνηση: Ποια πόλη μας αξίζει;”

Σχολιάστε