My Twitter Feed

17 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Επιτυχής ο αποχιονισμός σε Κιλκίς -

Κυριακή, 17 Ιανουαρίου, 2021

Ξεκίνησε ο εμβολιασμός των 85+ -

Σάββατο, 16 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Τα είπαν για έργα υποδομών -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Κιλκίς: Ετοιμότητα για τον “Λέανδρο” -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στις πρώτες θέσεις το Κιλκίς -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Έτοιμοι για ακραία καιρικά φαινόμενα -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

“Όχι στη μονάδα του Μυτιληναίου” -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Η ΕΡΤ και οι αποφάσεις…

Fraggidis2-001

…του πρωθυπουργού.

Του Γιώργου Φραγγίδη (Πρώην βουλευτής Κιλκίς – Μέλος ΚΠΕ  ΠΑΣΟΚ)

—————————————————————————————————————————————————————-Τις τελευταίες μέρες ζούμε στη χώρα μας το γεγονός της ‘’μαύρης’’ οθόνης… Ο πρωθυπουργός με μια πράξη αυταρχισμού και αλαζονείας, αποφάσισε να κλείσει τα κανάλια της ΕΡΤ, στο πνεύμα του αποφασίζω μόνος μου και φέρνοντας την τρικομματική κυβέρνηση μπροστά σε τετελεσμένα!

Τέτοιες πράξεις σίγουρα θέτουν μπροστά μας, ζητήματα δημοκρατίας και λειτουργίας των κοινοβουλευτικών θεσμών. Στη δύσκολη περίοδο που όλοι οι πολίτες της χώρας μας περνούν και μπροστά στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει πολλές φορές η κοινοβουλευτική μας δημοκρατία για να λύσει μεγάλα κοινωνικά προβλήματα, ενέργειες σαν κ αυτή του κ. Σαμαρά, κάθε άλλο παρά ενισχύουν τη δημοκρατία και τους θεσμούς της.

Εξ’ άλλου το ‘’μαύρο’’ σε πολλούς Έλληνες θυμίζει δύσκολες εποχές, εποχές που έδιναν το σκληρό τους αγώνα για τη Δημοκρατία.

Είναι γνωστό πως στην Ελληνική Δημόσια Τηλεόραση υπήρχαν και υπάρχουν ακόμη, φαινόμενα κομματοκρατίας, ρουσφετιού και υπερβολικών δαπανών. Και είναι επίσης σίγουρο πως η συζήτηση για μια πραγματική μεταρρύθμιση και αναδιάρθρωσή της, είναι άμεσης και επιτακτικής ανάγκης. Όλα αυτά λοιπόν πάνω στο τραπέζι, αλλά με ανοιχτές τις οθόνες  της Ελληνικής Δημόσιας Τηλεόρασης, η οποία πρέπει να πούμε πως τη τελευταία 3ετία έγινε κερδοφόρος.

Ο κ. πρωθυπουργός στη πρώτη  συνάντηση που θα έχει τις επόμενες μέρες με τους αρχηγούς του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ πρέπει να προχωρήσει σε μια ουσιαστική συζήτηση πολιτικού σχεδιασμού μακριά από πολιτικές ‘’μαγκιές’’, με σεβασμό στους κυβερνητικούς εταίρους και με την ΕΡΤ σε  λειτουργία.

Αν πραγματικά πιστεύει πως η Ελληνική κοινωνία θα ζήσει με σχήματα συνεργασίας και ότι είναι επικίνδυνα για τη χώρα τα εκλογικά ‘’ατυχήματα’’, τότε χρειάζεται να δείξει ψυχραιμία…..

Σχολιάστε