My Twitter Feed

11 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

ΠΟΕΔΗΝ: Απαράδεκτη κατάσταση -

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου, 2021

Το ΓΝΚ και η διασπορά του ιού -

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου, 2021

Το Κιλκίς έχασε και τον Θ. Παυλίδη -

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου, 2021

Απολογισμός με κριτική για όλα -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Έφυγε από τον ιό κι ο Δημ. Ταταρίδης -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Μικρός ο αριθμός των κρουσμάτων -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

19 στήλες θερμομέτρησης σε Κιλκίς -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Παιονία: Αναλυτικά το έργο-μαμούθ -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Η «Επιχειρηματική Φωλιά» εν δράσει

H Εταιρεία Έρευνας και Ανάπτυξης Κιλκίς, επιδιώκοντας να δράσει καταλυτικά στην ενίσχυση της νεανικής επιχειρηματικότητας στην χώρα μας και ιδιαίτερα στη Βόρεια Ελλάδα, συμμετέχει με το Επιμελητήριο Σερρών (ως Επικεφαλής Εταίρος), το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, το Επιμελητήριο Πέλλας, το St. Kliment Ohridski University – Bitola, Faculty of Information and Communication Technologies – Bitola και το Foundation for Sustainable Economic Development Preda plus στο έργο “CREATING EMPLOYMENT OPPORTUNITIES OF YOUNG GRADUATES IN THE CB AREA – EMPLOYOUTH”, που εντάσσεται στο πρόγραμμα INTERREG. 

Στο πλαίσιο του έργου EMPLOYOUTH, και συγκεκριμένα της δράσης «Επιχειρηματική Φωλιά», με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Τρίτη 16/7/2019 η εκδήλωση δικτύωσης που διοργάνωσε η Εταιρεία Έρευνας & Ανάπτυξης Κιλκίς σε συνεργασία με την Ανάδοχο εταιρεία ΕΥΡΩΣΥΜΒΟΥΛΟΙ Α.Ε. με καλεσμένους τους κκ. Άγγελο Αραμπατζή και Δημήτρη Δημητρακόπουλο (ειδικοί στην ανάπτυξη λογισμικού). 

Σκοπός της εκδήλωσης δικτύωσης – ο οποίος και επιτεύχθηκε – ήταν να δράσει ως καταλύτης και κόμβος συνεύρεσης των ωφελουμένων με νέους επιστήμονες και ειδικούς σε συναφές αντικείμενο με αυτό της καινοτόμας ιδέας τους ώστε να δοθεί η δυνατότητα ανταλλαγής εμπειριών και προβληματισμών, δίνοντας κατευθύνσεις που θα δώσουν ώθηση στην ανάπτυξη επιχειρηματικών συνεργειών. 

Οι ωφελούμενοι που συμμετέχουν στην δράση «Επιχειρηματική Φωλιά» είχαν την ευκαιρία να επικοινωνήσουν τις ιδέες τους με τους δύο ειδικούς επιστήμονες και να ανταλλάξουν απόψεις αλλά και να συζητήσουν μαζί τους πρακτικά ζητήματα που τους απασχολούν στην εξέλιξη των επιχειρηματικών τους ιδεών. 

Οι ωφελούμενοι του Προγράμματος έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, έκαναν πολλές ερωτήσεις και συζήτησαν θέματα που τους απασχολούν. 

Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και από εθνικούς πόρους των συμμετεχουσών χωρών .

 

Σχολιάστε