My Twitter Feed

12 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Πάντα ανησυχία από τα κρούσματα -

Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου, 2021

“Εγκληματικό άνοιγμα σχολείων” -

Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου, 2021

ΠΟΕΔΗΝ: Απαράδεκτη κατάσταση -

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου, 2021

Το ΓΝΚ και η διασπορά του ιού -

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου, 2021

Το Κιλκίς έχασε και τον Θ. Παυλίδη -

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου, 2021

Απολογισμός με κριτική για όλα -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Έφυγε από τον ιό κι ο Δημ. Ταταρίδης -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Μικρός ο αριθμός των κρουσμάτων -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Η Επιτροπή Ανταγωνισμού

Της Αντας Ψαρρά.


Χαράς ευαγγέλια για τις εφημερίδες και τα ΜΜΕ της ευρύτερης επιρροής Μαρινάκη τώρα που κινδυνεύει με αντισυνταγματικές παρεμβάσεις της κυβέρνησης να τιναχτεί στον αέρα ολόκληρη η επιτροπή ανταγωνισμού (Ε.Α.).

Κι αν κάποιοι αναρωτιούνται γιατί τόση χαρά τη στιγμή που η Ν.Δ. και οι επιχειρηματίες της ήδη εδώ και χρόνια ελέγχουν το σύνολο σχεδόν των ΜΜΕ και τώρα πλέον και τη δημόσια τηλεόραση ας έχει στο νου του ότι η Ε.Α. ασχολείται με το μονοπώλιο διανομής του Τύπου και ενδέχεται να επιβάλλει μέτρα και πρόστιμα.

Οταν λοιπόν όλοι αυτοί βοήθησαν νυχθημερόν επί χρόνια με όλα τα μέσα να αναδειχτεί νικήτρια η δεξιά κυβέρνηση δεν είναι δυνατόν να υποχρεωθούν να πληρώσουν από πάνω και πρόστιμα!

Η δε κυβέρνηση που δεν θέλει να εμφανιστεί αχάριστη με μια μεταμεσονύχτια ρύθμιση ετοιμάζεται να διώξει τα μισά και πλέον μέλη της Ε.Α. μαζί με την πρόεδρο ώστε ούτε απόφαση να μπορεί να ληφθεί ούτε αντίρρηση να εκφραστεί.

Είδαμε προ ετών να γίνεται ακριβώς το ίδιο με έλλειψη απαρτίας λόγο λήξης της θητείας των μελών του ΕΣΡ χωρίς βέβαια τότε να ψηφιστούν φωτογραφικές και αντισυνταγματικές αναδρομικές διατάξεις, οπότε τώρα ήρθε ο Κυρ. Μητσοτάκης να …τελειοποιήσει το σύστημα, να διαλύσει την Επιτροπή και να δώσει χαρά σε όλους αυτούς που σήμερα πανηγυρίζουν κρύβοντας την αλήθεια από τους αναγνώστες τους.

Το μόνο μικρό και δυσάρεστο εμπόδιο είναι το Σύνταγμα και το Κοινοτικό Δίκαιο αλλά δε βαριέσαι κάπως θα τα βολέψουνε οι μιμητές του Μπολσονάρο μέχρι να ανακαλύψουν οι κουτόφραγκοι την άλωση των αποδεκατισμένων ανεξάρτητων θεσμών.

Οσο για τους αναγνώστες των εφημερίδων που συνεχίζουν να ψάχνουν τις εφημερίδες που διαβάζουν από περίπτερο σε περίπτερο να είναι βέβαιοι ότι θα υπάρξουν σφοδρές αντιδράσεις στις κατάφωρες κυβερνητικές παραβιάσεις όχι μόνο από την ΕΣΗΕΑ αλλά και από την ανεξάρτητη δικαιοσύνη.

Η μήπως όχι;

Άρθρο στην ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Σχολιάστε