My Twitter Feed

4 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Έμποροι: Θέλουμε μαγαζιά ανοιχτά -

Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου, 2021

Επίσκεψη Στεφανή για το ΠΚΕΕΥΕ -

Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου, 2021

“Στη ΝΔ κάποιοι τρώνε δικούς της” -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ο Βιεϊρίνια στον ΣΦ ΠΑΟΚ Κιλκίς -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Καλείται συνεταιριστική τράπεζα -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ναι αλλά γινόμαστε …Χόλυγουντ! -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Έχει Ευζώνους και η Ευρυτανία; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Παίρνουμε πάλι την ανηφόρα; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Η επίσκεψη του Άδωνι στο Κιλκίς

adonis-anthrakidisΟ υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, ήλθε το Σάββατο στο νομό Κιλκίς, επισκέφτηκε τα δυο νοσοκομεία μας και το Κέντρο Υγείας Πολυκάστρου (για το οποίο “τιτίβισε” και στο twitter εκφράζοντας το θαυμασμό του και τις ευχαριστίες για τα καλά λόγια που άκουσε!) και μίλησε στην εκδήλωση της ΝΟΔΕ εκδηλώνοντας την μεγάλη του αγάπη για τον Γ. Ιωαννίδη και την απέχθειά του για τον ΣΥΡΙΖΑ!

Παίρνοντας τα πράγματα με τη σειρά, στον τομέα Υγεία δεν γίναμε ως Κιλκισιώτες καθόλου σοφότεροι για τι μέλλει γενέσθαι. Καθότι ο υπουργός είπε μονάχα πράγματα γνωστά και περιορίστηκε σε κάποιες θολές υποσχέσεις.

Συγκεκριμένα, για το Νοσοκομείο Γουμένισσας είπε απλώς το αυτονόητο ότι δεν …καταργείται! Πρόσθεσε δε ότι θα λειτουργήσει και ως θεραπευτήριο χρόνιων παθήσεων, κάτι γνωστό από καιρό.

adonis2Για το Νοσοκομείο Κιλκίς, μας είπε κάτι που έγινε γνωστό πριν από μήνες μέσω του Γ. Γεωργαντά, ότι δηλαδή η 3η Πτέρυγα εντάχθηκε σε πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων κι ότι εκταμιεύτηκε το πρώτο απ` τα 5 εκατ. που προβλέπονται για την ολοκλήρωση του έργου, κάτι στο οποίο έχει ήδη αναφερθεί ο διοικητής Θ. Ανθρακίδης.

Όσο για τις υποσχέσεις, είπε ότι θα εξετάσει αν μπορούν να σταλούν δυο επικουρικοί γιατροί κι ότι θα μεταφερθεί από νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης εξοπλισμός για τα μαγειρεία, προκειμένου να μαγειρεύει εδώ είτε το ίδιο το νοσοκομείο μας είτε η ιδιωτική εταιρία κέτερινγκ!

Για τα πολλά θέματα Υγείας του νομού, ο υπουργός άκουσε εκπροσώπους των εργαζομένων και των γιατρών, καθώς και τον βουλευτή Γ. Γεωργαντά, όπως και τον περιφερειακό διοικητή της υγειονομικής υπηρεσίας κ. Βεντούρη, που τον συνόδευαν. Άκουσε επίσης τον πρώην βουλευτή και διοικητή νοσοκομείου, Γ. Φραγγίδη, που ήταν παρών στη μίνι σύσκεψη που έγινε. Όπως, παρών ήταν κι ο υποψήφιος περιφερειάρχης της ΝΔ, Γ. Ιωαννίδης, ο οποίος άκουσε επίσης τα διαμειφθέντα…

adonis-kilkisΗ εκδήλωση

Με κύριο χαρακτηριστικό τη μη αναφορά σε υποψήφιο δήμαρχο της ΝΔ στο νομό μας, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου στο κέντρο “Αρένα” του Κιλκίς, η εκδήλωση της ΝΟΔΕ Κιλκίς της ΝΔ με κύριο ομιλητή τον Άδωνι Γεωργιάδη.

Αντίθετα, τα λόγια στήριξης προς τον παρόντα υποψήφιο περιφερειάρχη, Γ. Ιωαννίδη, περίσσεψαν. Κι ας μην ένιωθε ιδιαίτερα καλά ο επίσης παρών Π. Ψωμιάδης. Ούτε βέβαια κι οι Β. Μπαλάσκας, Χρ. Γκουντενούδης, Κ. Σιωνίδης, για τους δικούς τους λόγους. Όσο για τον Γ. Συμπιλίδη, αυτός απουσίαζε λόγω “ανειλημμένων υποχρεώσεων”.

Θερμούς λόγους είχε ο υπουργός και για τον Γ. Γεωργαντά, όπως και για τους προέδρους της ΝΟΔΕ και της ΟΝΝΕΔ Κιλκίς, που τον καλωσόρισαν από μικροφώνου. Πάνω απ` όλα, όμως, την μεγάλη του αγάπη την έδειξε για τον πρωθυπουργό, γιατί σώζει τη χώρα. Μονάχα για τον ΣΥΡΙΖΑ έδειξε απέχθεια επειδή θέλει να μας κάνει Βενεζουέλα, Αργεντινή, Αίγυπτο και Ουκρανία!

Όσο για τον Γ. Ιωαννίδη, στον χαιρετισμό του εξέφρασε την αγωνία του μήπως η ΝΔ δεν πιάσει να ποσοστά της στις εκλογές που έρχονται για να μπορεί να συνεχίσει να κυβερνά με το ΠΑΣΟΚ. “Σε μια τέτοια περίπτωση θα μας σύρουν σε εκλογές κι αν τις χάσουμε θα καταστραφούμε”, είπε…

Σχολιάστε