My Twitter Feed

25 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ξανά σε μονοψήφιοι νούμερο -

Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου, 2021

Ο Δ. Κυριακίδης σε κέντρα εμβολίων -

Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου, 2021

Πιάσαμε πάλι διψήφιο αριθμό -

Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου, 2021

Δικηγόροι: Φτάνουν λόγια και ευχές -

Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου, 2021

Αντικυβερνητικά βέλη από πέντε -

Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου, 2021

Στο στόχαστρο τα δικαιώματα -

Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΝΙΚ: Στηρίξτε το νοσοκομείο μας -

Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου, 2021

Περιπατητές: Υπέρ της μονάδας αλλά… -

Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου, 2021

Η επίσκεψη Κασαπίδη σε ν. Κιλκίς

Επίσκεψη στο νομό Κιλκίς πραγματοποίησε την Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016 ο τομεάρχης Αγροτικού της ΝΔ καιβΒουλευτής Ν. Κοζάνης, Γ. Κασαπίδης.

kasapidis-syskepsiΗ περιοδεία του ξεκίνησε από την Περιφερειακή Ενότητα, όπου παραβρέθηκε σε σύσκεψη, στην οποία συμμετείχαν ο αντιπεριφερειάρχης, Ανδρ. Βεργίδης,  οι περιφερειακοί σύμβουλοι Π. Θωμαϊδης και Κ. Γιαννόπουλος, ο εκπρόσωπος του Δημάρχου Κιλκίς Γ. Γαβριηλίδης, ο αντιδήμαρχος Τοπικής Ανάπτυξης Π. Πεντζερετζής, ο πρώην βουλευτής Θ.Πασσαλίδης και από πλευράς ΝΟΔΕ, ο γραμματέας Μηνάς Παπαδόπουλος, ο τομεάρχης Αγροτικού Αλέξ. Σημαιοφορίδης και ο υπεύθυνος Επικοινωνίας Λάζ. Κοζάρης, ενώ παραβρέθηκαν και κομματικά στελέχη και αγρότες, τον δε βουλευτή Γ. Γεωργαντά εκπροσώπησε ο συνεργάτης του γραφείου του Μ. Λοκοβίτης.

kasapidis-simaioforidis-vergidisΣτη σύσκεψη κατατέθηκαν προτάσεις για όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο πρωτογενής τομέας παραγωγής, όπως το υψηλό κόστος παραγωγής, τα ζητήματα φορολογίας, τα προβλήματα στους βοσκοτόπους και γενικά στην κτηνοτροφία, τα βιολογικά και αρωματικά φυτά, οι πενιχρές τιμές στην αγορά σιτηρών, τα προγράμματα Νέων Αγροτών, η αναθεώρηση της νέας Κ.Α.Π., η αργοπορία στην εκτίμηση των πρόσφατων ζημιών από χαλαζόπτωση από τον ΕΛΓΑ κ.α.

Το πρόγραμμα στη συνέχεια περιελάμβανε επίσκεψη στην μονάδα παραγωγής και συσκευασίας μανιταριών στον οικισμό Πεδινού, όπου τον κ. Κασαπίδη υποδέχθηκε και ξενάγησε στις εγκαταστάσεις ο ιδιοκτήτης της μονάδας κ Κεχαγιάς, παρουσιάζοντας με κάθε λεπτομέρεια την λειτουργία της επιχείρησης του.

kasapidis-gountenoudis-minasΕπόμενος σταθμός των επισκέψεων του βουλευτή Κοζάνης ήταν το Δημαρχείο Παιονίας, όπου τον υποδέχθηκε ο δήμαρχος Χ. Γκουντενούδης και οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Φράγκος, Απουσίδης, Συμεωνίδης (παλιός Πρόεδρος της Ενωσης Αξιούπολης) κι ο γραμματέας του Δήμου Θ. Ανθρακίδης.

Ακολούθησε συζήτηση σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι παραγωγοί  στην περιοχή, όπως το μείζον ζήτημα της άρδευσης των καλλιεργειών και συγκεκριμένα η λειτουργία του αρδευτικού δικτύου Αρτζάν – Αματόβου, το οποίο σε πλήρη ανάπτυξη εξυπηρετεί την άρδευση 25.000 στρεμμάτων.

Εξ` άλλου, ο κ. Κασαπίδης είχε την ευκαιρία να ακούσει από αγρότες τα προβλήματα του αγροτικού τομέα στην ευρύτερη περιοχή της Παιονίας,  σε κεντρικό κατάστημα του Πολυκάστρου.

Η περιοδεία έκλεισε με επίσκεψη στο Οινοποιείο Τάτση στη Γουμένισσα, όπου ο Τομεάρχης Αγροτικού, συνοδευόμενος απ` τον πρόεδρο της ΔΗΜΤΟ Παιονίας, είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις για τον ευαίσθητο χώρο της οινοποιείας και για τα ιδιαιτέρως ποιοτικά και φημισμένα κρασιά της περιοχής.

 

Σχολιάστε