My Twitter Feed

9 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Απολογισμός με κριτική για όλα -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Έφυγε από τον ιό κι ο Δημ. Ταταρίδης -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Μικρός ο αριθμός των κρουσμάτων -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

19 στήλες θερμομέτρησης σε Κιλκίς -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Παιονία: Αναλυτικά το έργο-μαμούθ -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί για άνω των 85 ετών -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Ιός: Παραμένει σε υψηλά επίπεδα -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Υποστήριξη για τον COVID-19 -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Η επίσκεψη Καμμένου σε Θεσσαλονίκη

kammenosΗ Βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, κα Σταυρούλα Ξουλίδου, συνόδευσε τον πρόεδρο, κ. Πάνο Καμμένο, στην περιοδεία που πραγματοποίησε στο Νομό Θεσσαλονίκης, την Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013, στη διάρκεια της οποία συναντήθηκαν με εκπροσώπους φορέων και παραγωγικών τάξεων, στα πλαίσια του κοινωνικού διαλόγου κάνοντας πράξη την επιθυμία να δημιουργηθεί ένα Εθνικό Μέτωπο που θα πείσει τους Έλληνες ότι υπάρχει άλλη λύση. 

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ είναι ο μόνος αρχηγός πολιτικού κόμματος, που τόλμησε να επισκεφτεί τη Βιομηχανική Ζώνη – φάντασμα της Σίνδου και ειδικότερα την ΕΛΒΟ, παρουσιάζοντας στους εργαζομένους τη θέση των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ για την ανάγκη ενίσχυσης της αμυντικής βιομηχανίας της χώρας.

Επίσης, είναι και ο μοναδικός αρχηγός πολιτικού κόμματος, ο οποίος επισκέφτηκε το Δήμο Δέλτα και το Δήμο Βόλβης, δύο από τους Καλλικρατικούς Δήμους του Νομού Θεσσαλονίκης, με πολλά προβλήματα, εκφράζοντας τη θέση ότι ο Καλλικράτης σχεδιάστηκε για να εξυπηρετεί τα «μνημονιακά» συμφέροντα.

Η κα Σταυρούλα Ξουλίδου, από την πλευρά της, δήλωσε:

«Είναι ιδιαίτερα σημαντική η παρουσία του Προέδρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, κου Πάνου Καμμένου, στην πολύπαθη περιφέρεια της Β’ Θεσσαλονίκης, μια  περιοχή που μαστίζεται από την ανεργία, κυρίως στους νέους ανθρώπους, για να ξεκινήσει τον ανένδοτο αγώνα από πόλη σε πόλη ώστε να ενώσει τους Έλληνες»

και δεσμεύτηκε ότι οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ και η ίδια προσωπικά θα βρίσκονται πάντα στο πλευρό των ανθρώπων που παλεύουν καθημερινά για την επιβίωσή τους ενάντια στα μνημόνια και τις επιταγές της τρόικας.

 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΣ ΞΟΥΛΙΔΟΥ

Σχολιάστε