My Twitter Feed

17 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Πάντα στα πράσινα και μας αρέσει! -

Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου, 2021

Μεγάλη μονάδα φωτοβολταϊκών -

Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου, 2021

Κλειστά τα σχολεία και τη Τετάρτη -

Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου, 2021

Είμαστε στο πλευρό των παραγωγών -

Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου, 2021

Στη Βουλή η δίωξη Αχ. Καλεμκερίδη -

Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου, 2021

Κλειστά όλα τα σχολεία και την Τρίτη -

Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου, 2021

Τέρπυλλος και νομός σε κατάψυξη! -

Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου, 2021

“Δίνουν τις λαϊκές σε επιχειρήσεις” -

Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου, 2021

Η εορτή του 15αύγουστου στο Κιλκίς

Με μεγαλοπρέπεια και με πάνδημη τη συμμετοχή των Κιλκισιωτών εορτάστηκε η κορυφαία Θεομητορική εορτή της Κοιμήσεως και της εις τους ουρανούς μεταστάσεως της ενδόξου Υπερευλογημένης Θεοτόκου, της Μάνας Παναγίας, προστάτιδας του Γένους μας στον περικαλλή πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό της πόλεως του Κιλκίς.

kilkis-mitropoliΤης Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας προέστη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ. Εμμανουήλ, πλαισιούμενος από τον εφημέριο Αρχιμανδρίτη π. Νικόλαο Ταλζιγιέ, τον πρωτοπρεσβύτερο π. Ευστάθιο Κοντοζίδη και τους Ιεροδιακόνους, παρουσία εκπροσώπων της πολιτικής ηγεσίας και των Σωμάτων ασφαλείας.

Για το Ιερό Πρόσωπο της Παναγίας, την γέφυρα ενώσεως του ουρανού και της γης, την αγνή και αγιοτέρα μορφή της μίλησε ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης το Κιλκίς, ευχόμενος να ευλογεί, να πρεσβεύει στον Υιό και Σωτήρα μας και να σκέπει το γένος και το Έθνος μας προκειμένου να αντέξει τις δυσκολίες και να βγει αλώβητο και νικηφόρο.

Στις λατρευτικές εκδηλώσεις παρέστησαν μεταξύ των άλλων οι Βουλευτές του Νομού κ. Γεώργιος Γεωργαντάς και Χρήστος Χατζησάββας, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ανδρέας Βεργίδης, ο Δήμαρχος Κιλκίς κ. Δημήτριος Σισμανίδης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ιωάννης Τσογγίδης, Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Παύλος Τονικίδης, εκπρόσωποι του Στρατού, της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής κ.α.

Χρήστος Καναρόπουλος

Σχολιάστε