My Twitter Feed

20 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Διώξεις αντί ικανοποίηση αιτημάτων -

Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου, 2021

Το ΚΙΝΑΛ για τη Πρωτοβάθμια Υγεία -

Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου, 2021

Συνδικάτα στο πλευρό Καλεμκερίδη -

Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου, 2021

ΔΣ Παιονίας στις 13 Φεβρουαρίου -

Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου, 2021

Δωρεά ιατρικού εξοπλισμού στο ΓΝΚ -

Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου, 2021

Πρωτοβουλίες για τις λαϊκές αγορές -

Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου, 2021

Στάση εργασίας στα νοσοκομεία -

Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου, 2021

Συνδικάτα εναντίον αποβλήτων -

Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου, 2021

Η Ελ. Φωτιάδου στο 7ο Athens Walkamp

Με τη συμμετοχή της πρωταθλήτριας του βάδην και αθλήτριας του ΓΑΣ Κιλκίς, Ελένης Φωτιάδου, ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία στις παιδικές εξοχές του δήμου Αθηναίων το 7ο Athens Walkamp.

fotiadou-walkamp2016-001Στο αθλητικό κάμπ του βάδην, που πραγματοποιείται χάριν στις προσπάθειες και το μεράκι του Ομοσπονδιακού προπονητή Ναπολέοντα Κεφαλόπουλου και των συνεργατών του , φιλοξενήθηκαν και αυτή τη χρονιά για δεκαπέντε ημέρες, αθλητές και αθλήτριες του βάδην από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Στο αθλητικό αυτό κάμπ είχε την ευκαιρία να συμμετάσχει φέτος και η δεκαεξάχρονη πρωταθλήτρια του ΓΑΣ Κιλκίς Ελένη Φωτιάδου, η οποία επέστρεψε έχοντας αποκομίσει σημαντικές εμπειρίες.

Οι αθλητές πραγματοποιούσαν καθημερινά δύο προπονήσεις με την επίβλεψη του Ναπολέοντα Κεφαλόπουλου και άλλων κορυφαίων προπονητών του βάδην, ενώ το υπόλοιπο διάστημα τις ημέρας το αφιέρωναν σε άλλες δραστηριότητες προκειμένου να χαλαρώνουν.

Στα πλαίσια του καμπ διεξήχθη το Σάββατο 10 Σεπτεβρίου και ο καθιερωμένος προπονητικός αγώνας βάδην στις αποστάσεις των 3χλμ., 5χλμ. για αθλητές και 1.000μ. για αθλούμενους όλων των ηλικιών. Η Φωτιάδου σε χαλαρούς ρυθμούς σημείωσε 28:42 στα 5 χλμ και κατέκτησε την 5η θέση στον αγώνα της.

Στις 2 Οκτωβρίου αντιπροσωπευτική ομάδα εννέα βαδιστών θα αγωνιστεί στο Κιάσο της Ελβετίας ολοκληρώνοντας έτσι την καλοκαιρινή προετοιμασία με έναν αγώνα που τα τελευταία 10 χρόνια ανελλιπώς τον επιλέγουν οι βαδιστές για να σημειώσουν είτε ατομικά ρεκόρ, είτε για ξεκινήσουν με ένα σημαντικό τεστ την καινούργια αγωνιστική περίοδο.

Σχολιάστε