My Twitter Feed

1 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Η Ελ. Νικολαϊδου με το Δ. Κυριακίδη

Με αγωνιστικότητα και πίστη στις προοπτικές ανάπτυξης του τόπου μας   προσέρχεται στη δημοτική παράταξη ‘’Κιλκίς Μπροστά’’ η Ελένη Νικολαϊδου. 

Με μια πλειάδα ικανών και μάχιμων στελεχών, η Ελένη Νικολαϊδου θα είναι υποψήφια στην Κοινότητα Κιλκίς, για να εργαστεί άοκνα για τη βελτίωση της καθημερινότητας των Κιλκισιωτών, για μια όμορφη και νοικοκυρεμένη πόλη, με περισσότερο πράσινο και ελεύθερους αξιοποιήσιμους χώρους, με ασφαλτοστρωμένους και καλοσυντηρημένους δρόμους, για μια πόλη φωτεινή στο κέντρο και στις γειτονιές της, ελκυστική στον πολίτη και στον επισκέπτη, για μια πόλη με ζωντάνια. Με Δήμαρχο το Δημήτρη Κυριακίδη και με εγγύηση το θεσμικό και ουσιαστικό ρόλο στη λήψη αποφάσεων που αποκτά η Κοινότητα Κιλκίς.

Η Ελένη Νικολαϊδου κατάγεται από τα Άνω Θεοδωράκια. Είναι απόφοιτη της Μέσης Τεχνικής Επαγγελματικής Νοσηλευτικής Σχολής και πτυχιούχος παράλληλα του ΤΕΕ στην ειδικότητα της Νοσηλευτικής. Επιπροσθέτως είναι διπλωματούχος βοηθός φυσιοθεραπεύτρια. Εργάζεται ως νοσοκόμα στην παθολογική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς. Έχει δύο παιδιά τη Στέλλα 23 ετών ψυχολόγο, που συνεχίζει τις μεταπτυχιακές σπουδές της στη Σουηδία, και τον Κωνσταντίνο 17 ετών μαθητή λυκείου.

Σχολιάστε