My Twitter Feed

10 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

ΕΛΜΕ: Κι άλλες παραιτήσεις αιρετών -

Τετάρτη, 10 Φεβρουαρίου, 2021

Έξι νέοι γιατροί στα Νοσοκομεία μας -

Τρίτη, 9 Φεβρουαρίου, 2021

Τ. Κεσίδης: Και πάλι συντονιστής -

Τρίτη, 9 Φεβρουαρίου, 2021

Νέα κόντρα για το προσφυγικό -

Τρίτη, 9 Φεβρουαρίου, 2021

Σε απόγνωση ο εμπορικός κόσμος! -

Τρίτη, 9 Φεβρουαρίου, 2021

Ηχηρή παραίτηση αιρετών ΔΑΚΕ -

Τρίτη, 9 Φεβρουαρίου, 2021

Αγρότες κομμένοι από ενισχύσεις -

Τρίτη, 9 Φεβρουαρίου, 2021

Να σταματήσει η πειθαρχική δίωξη -

Δευτέρα, 8 Φεβρουαρίου, 2021

Η εκδήλωση του ΛΕ Κιλκίς στο Πολύκαστρο

“Ταξίδι στο χρόνο, Ταξίδι στην παράδοση”.

lek polykastro2Το Λύκειο των Ελληνίδων Παράρτημα Κιλκίς σε συνεργασία με το Σύλλογο Γυναικών Δήμου Παιονίας “ΕΥΚΡΑΝΤΗ” διοργάνωσαν την Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016, στο Πολιτιστικό Κέντρο Πολυκάστρου Δήμου Παιονίας, μια εξαιρετικά επιτυχημένη μουσικοχορευτική εκδήλωση με τίτλο “Ταξίδι στο χρόνο, Ταξίδι στην παράδοση”.

Στην εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη του Δήμου Παιονίας, συμμετείχαν τα χορευτικά τμήματα Πολυκάστρου, καθώς και το Τμήμα Παραστάσεων του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς.

Τα παιδικά τμήματα Πολυκάστρου του ΛΕΚ συνεπήραν και ενθουσίασαν το κοινό με την παρουσίαση χορών από νησιά και τη Β. Ελλάδα, σε επιμέλεια και διδασκαλία της Δουκαίνης  Κανδηλάπτη.

lek polykastro3Το Τμήμα Ενηλίκων Πολυκάστρου καταχειροκροτήθηκε και συγκίνησε με το αφιέρωμα σε χορούς και τραγούδια από τη Μικρά Ασία, σε επιμέλεια και διδασκαλία της Μαρίας Συμεωνίδου, ενώ το Τμήμα Παραστάσεων του ΛΕΚ καθήλωσε μικρούς και μεγάλους με την άρτια εμφάνισή του σε νησιώτικους χορούς, σε επιμέλεια του χοροδιδασκάλου Χρήστου Γιοβανούδη.

Την εκδήλωση χαιρέτισαν ο Δήμαρχος Παιονίας κ. Χρ. Γκουντενούδης, η Πρόεδρος του ΛΕΚ κ. Δάφνη Νιάκα, η Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Δήμου Παιονίας “ΕΥΚΡΑΝΤΗ” κ. Γαρυφαλλιά Καρβουνιάρη. Παρόντες ήταν και ο βουλευτής ν. Κιλκίς κ. Γ. Γεωργαντάς, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Κιλκίς κ. Δ. Τσαντάκης, δημοτικοί σύμβουλοι Δήμου Παιονίας, εκπρόσωποι τοπικών φορέων και συλλόγων και πλήθος κόσμου.

Η εκδήλωση ήταν ενταγμένη στα 34α Πολυκαστρινά του Δήμου Παιονίας.

Σχολιάστε