My Twitter Feed

14 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Όχι στη μονάδα του Μυτιληναίου” -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Μονάδα επεξεργασίας αποβλήτων -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Πρώτοι σε θνησιμότητα το 2020! -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Έξοδος από τη καυτή πρώτη 7άδα -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Πυροπροστασία σε 75 σχολικές μονάδες -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Νέες αναρτήσεις για δασικ. χάρτες -

Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου, 2021

“Ριγμένες” οι επιχειρήσεις του Κιλκίς -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Υγειονομικοί: Εμβόλιο μόνο το 33%! -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Η εκδήλωση ΔΗ.ΣΥ. στο Κιλκίς

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 16 Ιουνίου η προσυνεδριακή εκδήλωση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης (ΔΗΣΥ) στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Κιλκίς, με ομιλητές τον πρώην υπουργό Γιάννη Μανιάτη (ΠΑ.ΣΟ.Κ), τον Πασχάλη Τόσιο (Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών), τον Ρούλη Εδιάρογλου (Κινήσεις Πολίτων) και τον Χρήστο Σπίγκο (Δημοκρατική Αριστερά).

Στην ομιλία του ο κ. Μανιάτης αναφέρθηκε στο εγχείρημα για τον νέο ενιαίο φορέα με εκλογή της ηγεσίας από την βάση, επισημαίνοντας  ότι μέσα από το πολιτικό προγραμματικό συνέδριο της ΔΗΣΥ θα απαντηθεί “το πιεστικό  αίτημα των προοδευτικών πολιτών για συμμαχία των δυνάμεων της προόδου, του εκσυγχρονισμού, της ανοιχτής κοινωνίας που θέλει ένα νέο και ενιαίο πολιτικό αφήγημα”. Ταυτόχρονα υπογράμμισε ότι “στρατηγικός στόχος της ΔΗΣΥ είναι να αναδειχθεί ως η ισχυρή πολιτική δύναμη της Κεντροαριστεράς, που θα προωθήσει τις αναγκαίες αλλαγές στην οικονομία και την κοινωνία, για την παραγωγή νέου πλούτου που θα διαχέεται σε όλα τα κοινωνικά στρώματα”.

Ο Πασχάλης Τόσιος τόνισε ότι το πολιτικό προσωπικό πρέπει να ξαναποκτήσει αξιοπιστία, ενώ επικεντρώθηκε στις μεταρρυθμίσεις της κυβέρνησης ΠΑ.ΣΟ.Κ 2009-2011 τις οποίες χαρακτήρισε ιδιαίτερα σημαντικές αλλά που δεν αναδείχθηκαν όσο θα έπρεπε από τα ίδια του τα στελέχη.

Ο Ρούλης Εδιάρογλου εστίασε στην μεγάλη προσπάθεια που γίνεται για σύγκλιση των προτάσεων και των απόψεων όλων των συλλογικοτήτων που συμμετέχουν στη ΔΗΣΥ ώστε το μήνυμα της στη ελληνική κοινωνία να είναι καθαρό, ενώ τόνισε ότι είναι επιτακτική η ανάγκη της δημιουργίας ενός νέου ενιαίου φορέα.

Τέλος, ο Χρήστος Σπίγκος τόνισε ότι όλες οι συλλογικότητες που συμμετέχουν στη ΔΗΣΥ έχουν τη συγκολλητική ουσία για την δημιουργία της νέας και ενιαίας παράταξης που τώρα είναι αναγκαία όσο ποτέ. Επίσης τόνισε ότι τάσσεται υπέρ ενός πολυτασικού και όχι πολυκομματικού ενιαίου φορέα.

Στην ΕLVIAL

Νωρίτερα την ίδια μέρα, κλιμάκιο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης απαρτιζόμενο από τον Γιάννη Μανιάτη, τον Γραμματέα της Ν.Ε ΠΑ.ΣΟ.Κ Κιλκίς Σταμάτη Παπουλίδη, τον πρώην βουλευτή και μέλος της Κ.Π.Ε Γιώργο Φραγγίδη και την  υπεύθυνη Τομέα Γυναικών της Ν.Ε. Μαρία Μιχαηλίδου, επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της βιομηχανίας ΕLVIAL στον Αγ.Παντελεήμονα, μία πλήρως καθετοποιημένη και τεχνολογικά προηγμένη βιομηχανία παραγωγής και επεξεργασίας προφίλ αλουμινίου, στην οποία εργάζονται σήμερα περί τους 170 εργαζόμενοι.

Εκεί συναντήθηκαν με τον πρόεδρο Δημήτριο Τζίκα και την διευθύνουσα σύμβουλο Ασημίνα Τζίκα, με τους οποίους αντάλλαξαν απόψεις για τις δυνατότητες ανάπτυξης μίας τέτοιου είδους επιχείρησης, καθώς πρόσφατα η εταιρία βραβεύτηκε ως National Champion (Εθνικός Πρωταθλητής) στην κατηγορία Import/Export στα βραβεία European Business Awards. Πρόκειται για τα πιο σημαντικά ευρωπαϊκά βραβεία, τα οποία υποστηρίζονται από διακεκριμένα στελέχη επιχειρήσεων, ακαδημαϊκούς, εκπροσώπους μέσων ενημέρωσης και πολιτικούς ανά την Ευρώπη. Στην συνέχεια ξεναγήθηκαν στους χώρους παραγωγής εντός του εργοστασίου.

 

Σχολιάστε