My Twitter Feed

13 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Ριγμένες” οι επιχειρήσεις του Κιλκίς -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Υγειονομικοί: Εμβόλιο μόνο το 33%! -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Μονοψήφιοι αριθμοί κρουσμάτων -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Αδειάζει από ασθενείς covid το ΓΝΚ -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Νέα οχήματα στο Δήμο Παιονίας -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Χωρίς δομή Αναφοράς το Κιλκίς -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Ανδρίτσος: Ανακρίβειες ΠΟΕΔΗΝ -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Πάντα ανησυχία από τα κρούσματα -

Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου, 2021

Η ΔΗΜΑΡ για το Πολυτεχνείο

Ο επανακαθορισμός του αξιακού μας κώδικα και η πραγματώση των οραμάτων του Πολυτεχνείου “που δυστυχώς παραμένουν ζητούμενα”, είναι “η μόνη πραγματική δικαίωση των πρωταγωνιστών της εποχής”, τονίζει η ΝΕ Κιλκίς της ΔΗΜΑΡ για την εξέγερση του Πολυτεχνείου σε ανακοίνωσή της, η οποία έχει ως εξής:  

tank-polytexneio-001“43 χρόνια μετά και το μήνυμα της εξέγερσης του Πολυτεχνείου και τα αιτήματα που την συνόδευαν παραμένουν επίκαιρα και ουσιαστικά όσο ποτέ άλλοτε στο παρελθόν. Έχοντας συμπληρώσει τον έκτο χρόνο της κρίσης, ο λαός καθημαγμένος παρακολουθεί κυβέρνηση και αντιπολίτευση να αναλώνονται σε ανούσιες διαμάχες χωρίς διάθεση να εγκύψουν στα πραγματικά προβλήματα και να δώσουν λύσεις. Ανεργία των νέων και φυγή στο εξωτερικό, συνεχώς αυξανόμενο ποσοστό όσων χρήζουν ιδιαίτερης κρατικής πρόνοιας και προστασίας, αποεπένδυση, αυξανόμενη φορολογία και πολλά άλλα που γνωρίζει καλά ο μέσος πολίτης.

43 χρόνια μετά, θέλει «αρετήν και τόλμην η ελευθερία».  Αρετή και σωφροσύνη από το σύνολο του πολιτικού προσωπικού για να βγει η χώρα και ο λαός από το καθημερινό αδιέξοδο. Τόλμη απαιτείται από όλους για να βρεθεί η κοινή λογική ώστε να προχωρήσουμε σε τομές που διασφαλίζουν και το κοινωνικό συμφέρον αλλά βοηθούν και την ανάπτυξη της οικονομίας. Τέλος τα λάθη του παρελθόντος ας αποτελέσουν οδηγό για το μέλλον προκειμένου να πάψουμε να μετακυλύουμε το πρόβλημα στους ώμους των γενεών που έρχονται.

Η απόδοση τιμών και σεβασμού σε όσους συμμετείχαν στη εξέγερση – ορόσημο είναι επιβεβλημένη. Ο επανακαθορισμός όμως του αξιακού μας κώδικα και η πραγματώση των οραμάτων του τότε που δυστυχώς παραμένουν ζητούμενα, είναι η μόνη πραγματική δικαίωση των πρωταγωνιστών της εποχής.”

Σχολιάστε