My Twitter Feed

2 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Ανακοινώσεις για την 21η Απριλίου

Ανακοινώσεις για τη συμπλήρωση 45 χρόνων απ` την επιβολή της μαύρης χούντας των συνταγματαρχών απέστηλαν στο ΚΙΛΚΙΣ24 πολιτικά κόμματα της χώρας.

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ 

Συμπληρώνονται σήμερα 45 χρόνια από τον μαύρο Απρίλη του 1967. Οι συνταγματάρχες που αλυσόδεσαν την πατρίδα μας, που γέμισαν τα ξερονήσια και τις φυλακές με πατριώτες δημοκράτες και οδήγησαν την Κύπρο στην τραγωδία του Αττίλα, έρχονται σήμερα στο νου μας σαν εφιάλτες για να μας θυμίζουν το μέγα χρέος του λαϊκού μας κινήματος που δεν είναι άλλο από την υπεράσπιση της ελευθερίας και της δημοκρατίας στον τόπο μας.

Η χώρα μας περνάει σήμερα δύσκολες ώρες. Η τεράστια οικονομική και κοινωνική κρίση που βαθαίνει κάθε μέρα και περισσότερο από τις αδιέξοδες πολιτικές των δυο πρωταγωνιστών των σημερινών αδιεξόδων, δηλαδή του ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, θα αντιμετωπιστεί μέσα από την ορμητική παρέμβαση στο πολιτικό σκηνικό των δυνάμεων του αγώνα και της συνέπειας. Οι λαϊκές δυνάμεις που αντιστάθηκαν στους συνταγματάρχες έχουν σήμερα το καθήκον να ηγηθούν ενός μεγάλου δημοκρατικού λαϊκού ρεύματος και να στηρίξουν την μόνη αισιόδοξη προοπτική για την χώρα, την παραμονή της δηλαδή στην ευρωζώνη και το ευρώ με την κοινωνία όρθια.

Οι ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ

Το σύστημα του δικομματισμού και τα Μνημόνια κατάφεραν να φέρουν τους Έλληνες στην υψηλότερη θέση ανασφάλειας, φτώχειας και αδυναμίας να εξυπηρετήσουν βασικές ανάγκες υγείας και φροντίδας. Η σημερινή επέτειος υπενθυμίζει την ανάγκη να αντιμετωπιστούν εκτός  από τα οικονομικά, και τα δημοκρατικά ελλείμματα της χώρας. Πρέπει όλοι μαζί με την ψήφο μας να βάλουμε φρένο στο δυσβάσταχτο πια  κοινωνικό κόστος τέτοιων επιλογών που υπονομεύουν, εκτός από την κοινωνική και περιβαλλοντική βιωσιμότητα του τόπου, και την  ίδια την Δημοκρατία.

Το πολιτικό σύστημα εκτός των άλλων έχει και βαριές ευθύνες για την εμφάνιση αντιδημοκρατικών μορφωμάτων που διεκδικούν την ψήφο των πολιτών.

 Οι Οικολόγοι Πράσινοι καλούμε τους πολίτες να σκεφτούν καθαρά, να ψηφίσουν πράσινα

Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ

Σαράντα πέντε χρόνια μετά το πραξικόπημα των συνταγματαρχών της 21ης Απριλίου η  Ελλάδα βρίσκεται αντιμέτωπη με αυταρχικές και υπαγορευμένες πολιτικές που θέτουν σε κίνδυνο την ελευθερία και την ανεξαρτησία της χώρας.  

Η πολιτική των μονόδρομων και η αναβίωση των αδιέξοδων πολιτικών που επιχειρείται από τα λεγόμενα μεγάλα κόμματα οδήγησε σε κοινωνική συντριβή βυθίζοντας το λαό στο σκοτάδι, το φόβο και τη μιζέρια. 

Είναι αναγκαίο, πιο πολύ από ποτέ, να υπάρξει πολιτικό προσωπικό με νέες ιδέες και αντιλήψεις για μια ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ αγώνων με στόχο την περιθωριοποίηση και εξαφάνιση  των φαντασμάτων του παρελθόντος που σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές αναζωπυρώνονται και επιζητούν θέση και ρόλο στην κοινωνία.

Είναι η ώρα της υπεράσπισης της δημοκρατίας και της ελευθερίας.

Σχόλια
One Response to “Ανακοινώσεις για την 21η Απριλίου”
  1. Ο/Η Εθνικιστής λέει:

    ΖΗΤΩ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ, ΖΗΤΩ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!

Σχολιάστε