My Twitter Feed

4 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Στη ΝΔ κάποιοι τρώνε δικούς της” -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ο Βιεϊρίνια στον ΣΦ ΠΑΟΚ Κιλκίς -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Καλείται συνεταιριστική τράπεζα -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ναι αλλά γινόμαστε …Χόλυγουντ! -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Έχει Ευζώνους και η Ευρυτανία; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Παίρνουμε πάλι την ανηφόρα; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Ποιοι εκλέχτηκαν στη νέα ΝΕ Κιλκίς -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

“Υποβάθμιση και της Γουμένισσας” -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Η ΔΕΗ Κιλκίς για τους άνεργους

Με πρωτοβουλία του ΔΕΔΔΗΕ Κιλκίς εφαρμόζεται η διεύρυνση του κοινωνικού τιμολογίου για όλους τους άνεργους τριών μηνών. Αυτό αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΔΕΔΔΗΕ Κιλκίς, την οποία υπογράφει ο Διευθυντής της Γ. Ξανθός, προσθέτοντας και τα εξής:

dei1“Μετά την ψήφιση των νομοσχεδίων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, σχετικά με τον αθέμιτο ανταγωνισμό, την «συμμόρφωση»  και τις εγγυημένες υπηρεσίες που αφορούν την λειτουργία του ΔΕΔΔΗΕ προς τρίτους, και φυσικά τον διαχωρισμό του από την ΔΕΗ, γνωρίζουμε στους συμπολίτες μας ότι ο ΔΕΔΔΗΕ περιορίζεται αυστηρά και αποκλειστικά σε τεχνικά καθήκοντα και δεν έχει κανένα ρόλο και δικαιοδοσία για το πότε και ποιά παροχή θα διακοπεί λόγω χρεών και στο αν και ποιός διακανονισμός θα γίνει, θέματα που αποφασίζονται μόνο από τις προμηθεύτριες εταιρίες μεταξύ αυτών και η ΔΕΗ.

Όλες οι προμηθεύτριες εταιρίες άρα και η ΔΕΗ, είναι συνδεδεμένες  «on line» με το κομπιούτερ του ΔΕΔΔΗΕ και εφόσον περάσει από αυτές στον ΔΕΔΔΗΕ η οποιαδήποτε εντολή π.χ. διακοπή λόγω χρέους, τότε ο   ΔΕΔΔΗΕ είναι υποχρεωμένος και αποτελεί μονόδρομο, να πραγματοποιήσει άμεσα και χωρίς καμμία προειδοποίηση την εντολή.

Εάν κάποιος τεχνικός της δεν εκτελέσει άμεσα μια διακοπή λόγω χρέους πελάτη, π.χ. της ΔΕΗ, αυτό μπορεί να εκληφθεί από άλλη προμηθεύτρια εταιρία σαν αθέμιτος ανταγωνισμός και σε αυτή την περίπτωση η ΡΑΕ έχει την δυνατότητα να επιβάλει πρόστιμο και άνω των 100.000 ευρώ στον ΔΕΔΔΗΕ με τραγικές συνέπειες για τον εργαζόμενο.

Είναι αυτονόητο, ότι στους δύσκολους καιρούς που ζούμε, οι τεχνικοί εισπράττουν την αγανάκτηση και πολλές φορές την δίκαιη οργή του κόσμου και ναι μεν είναι υποχρεωμένοι να κόψουν το ρεύμα, αλλά, άλλο τόσο έχουν ηθική υποχρέωση  να μεταφέρουν «τα λόγια του κόσμου» στους ανωτέρους τους και έτσι ο ΔΕΔΔΗΕ του Κιλκίς με εύστοχες και αποτελεσματικές κινήσεις, πέτυχε για όλη την Ελλάδα την διεύρυνση του κοινωνικού τιμολογίου. 

Δεν το κρύβουμε ότι ζητήσαμε πολλά περισσότερα, αλλά έστω και αυτό, θεωρούμε ότι είναι μια πολύ μεγάλη επιτυχία του Κιλκίς που αντανακλάται σε όλους τους συνανθρώπους μας σε όλη την Ελλάδα.!

Με την ευκαιρία να σημειώσουμε ότι, πολλοί συνάνθρωποί μας ενώ πληρούν τα κριτήρια για να ενταχθούν στο κοινωνικό τιμολόγιο η¨ στα μητρώα των ευάλωτων καταναλωτών, δεν το γνωρίζουν και δεν εκμεταλλεύονται τα ευεργετήματά τους. Σχετικές πληροφορίες θα βρουν οι ενδιαφερόμενοι από το Internet, τον Δήμο και από τα τοπικά γραφεία της ΔΕΗ και των άλλων προμηθευτριών εταιριών”.

Σχολιάστε