My Twitter Feed

22 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Φραγγίδης: Απαλλαγή από διόδια -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Νέα κρούσματα: Λίγα αλλά …πολλά! -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Κινητοποιήσεις για τα διόδια -

Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου, 2021

Περί τους 500 οι εμβολιασμοί -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Και πάλι το λιανεμπόριο στη λαϊκή -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Έξι τα νέα κρούσματα σε ν. Κιλκίς -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

ΔΕΥΑΠ: Απάντηση στη ΛΑΣΥ -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Χαμόγελα απ`τα 2 μόνο κρούσματα -

Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021

Η γιορταστική συναυλία των ΠΑΙΟΝΩΝ

Με τις όμορφες χριστουγεννιάτικες μελωδίες και με την σύμπραξη της Φιλαρμονικής Ορχήστρας Γιαννιτσών, πραγματοποιήθηκε η χριστουγεννιάτικη συναυλία των ΠΑΙΟΝΩΝ, την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου στο Πολιτιστικό κέντρο Γουμένισσας.

Το κοινό που παραβρέθηκε, είχε την ευκαιρία να απολαύσει ένα πολυποίκιλο ρεπερτόριο από βυζαντινούς ύμνους, παραδοσιακά κάλαντα, κλασικές μελωδίες με την ιδιαίτερη εναρμόνιση τους, που με την άρτια απόδοση της χορωδίας μετέφερε το μήνυμα της γέννησης του Σωτήρα Χριστού.

Τη σκυτάλη πήρε μετά τη χορωδία, η Φιλαρμονική Ορχήστρα Γιαννιτσών. Η αίθουσα πλημμύρισε από ήχους χάλκινων πνευστών και κρουστών. Η 30μελής ορχήστρα με τον αρχιμουσικό της Άρη Παυλίδη παιάνισε χριστουγεννιάτικες και πρωτοχρονιάτικες γνωστές μελωδίες, δίνοντας κι αυτή με το δικό της τρόπο το μήνυμα των ημερών.

Στο φινάλε της συναυλίας η ορχήστρα πλαισιώθηκε από τη χορωδία αποδίδοντας δυο κλασικά κομμάτια. Η εικόνα και ο ήχος μέσα στην αίθουσα μοναδική για τα πολιτιστικά γίγνεσθαι της Παιονίας και του Νομού Κιλκίς.

Σχολιάστε