My Twitter Feed

31 Δεκεμβρίου, 2020

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Η γιορτή της 3ης Ηλικίας στη Παιονία

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 11 Νοεμβρίου σε αίθουσα δεξιώσεων στο Πολύκαστρο, η συνάντηση των μελών των ΚΑΠΗ Αξιούπολης, Γουμένισσας, Ευρωπού και Πολυκάστρου.

Αφορμή η γιορτή τρίτης ηλικίας που εορτάζεται κάθε χρόνο την 1η Οκτωβρίου. Πραγματικός σκοπός όμως αυτής της συνάντησης ήταν η γνωριμία μεταξύ των μελών, η σύσφιξη των μεταξύ τους σχέσεων καθώς και η ανταλλαγή ιδεών των ανθρώπων της τρίτης ηλικίας.

Την πρωτοβουλία ανέλαβε ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ., κ. Αιμίλιος Δεβετζόπουλος που μαζί με τον Δήμαρχο κ. Χρήστο Γκουντενούδη, τα μέλη του Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. και τους εργαζομένους, χαιρέτησαν και ενθάρρυναν την προσπάθεια που γίνεται ώστε να υπάρξει μαζικότερη συμμετοχή, οργάνωση και δραστηριοποίηση των μελών.

Στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος όσο και ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ ευχαρίστησαν τους παρευρισκόμενους, τους εργαζόμενους και τα μέλη του Δ.Σ. και κυρίως τους κατά τόπον υπεύθυνους των ΚΑΠΗ, για την άοκνη προσπάθεια που καταβάλουν έτσι ώστε να εξασφαλιστεί το καλύτερο περιβάλλον σε όλους εκείνους τους ανθρώπους στους οποίους χρωστάμε την ύπαρξή μας.

Το κύριο σύνθημα που επικράτησε ήταν η προτροπή να γίνουν μέλη όσοι περισσότεροι συνδημότες μας, για να μπορούν να απολαμβάνουν τις παροχές των ΚΑΠΗ παράλληλα με ψυχαγωγία, ενημέρωση και οτιδήποτε άλλο μπορεί να υλοποιηθεί , πάντοτε σε συνεννόηση με το Δ.Σ.

Η εκδήλωση ήταν δωρεάν για τα μέλη του ΚΑΠΗ.

Σχολιάστε