My Twitter Feed

2 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ποιοι εκλέχτηκαν στη νέα ΝΕ Κιλκίς -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

“Υποβάθμιση και της Γουμένισσας” -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Κοιτάμε Μπροστά χωρίς απόβλητα -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Κορονοϊός: Η ύφεση συνεχίζεται… -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Με ένα κλικ περιήγηση στο “Κήπο” -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Διασωληνωμένος ο Εμμανουήλ -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Κ. Κιλτίδης με θλίψη και θυμηδία! -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

ΚΚΕ: Όχι στη μονάδα αποβλήτων -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΠΣΚ: Η Γιορτή Ποδοσφαίρου

Βραδιά αναγνώρισης και διακρίσεων για τους Κιλκισιώτες του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου – Αιχμηρός για τα κακώς κείμενα του Ελληνικού ποδοσφαίρου ο Β. Χατζηαποστόλου.

Λαμπρή όπως κάθε χρόνο ήταν η Γιορτή Ποδοσφαίρου της ΕΠΣ Κιλκίς, που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο διασκέδασης “Θέατρο” του Κιλκίς, τη Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016.
xatziapostolouΜια Γιορτή κατά την οποία τιμήθηκαν ομάδες και άνθρωποι που πρόσφεραν και προσφέρουν, που διακρίθηκαν και ξεχώρισαν για την παρουσία και το ήθος τους.
Στην έναρξη της εκδήλωσης, ο πρόεδρος της ΕΠΣΚ Βασίλης Χατζηαποστόλου έκοψε την βασιλόπιτα, την οποία ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ. Εμμαουήλ, πλασιούμενος από τα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης Χ. Δαμιανίδη, Σ. Αντωνιάδη, Κ. Πάταρα, Άγ. Αρκούδα, Γ. Κιουρτσίδη, Τρ. Τσαρίδη, Β. Ξουπλάκη, Γιωρ. Παρασκευόπουλου, Σ. Κουραλίδη και Παυλ. Πετρίδη.
Στον σύντομο χαιρετισμό του απευθυνόμενος στους εκπροσώπους των Ομάδων ο κ. Χατζηαποστόλου ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία, δύναμη και αντοχές στρέφωντας τα “πυρά” του για άλλη μια φορά κατά της ηγεσίας της ΕΠΟ για τα όσα τραγικά συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, το οποίο έχει γυρίσει χρόνια πίσω. Έκανε λόγο για κατάντια και αδυναμία των διοικούντων να διαχειριστούν τα προβλήματα του ποδοσφαίρου ενώ τόνισε ότι παρέλαβαν μια ισχυρή Εθνική ομάδα για να την κατατάξουν στην 42η θέση(!) Από τα “βέλη” του δεν γλίτωσε και ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Κοντονής, αναφέροντας ότι η χρηματοδότηση για κάθε σωματείο ανέρχεται στα 28, 57 ευρώ, κάτι που αποτελεί εμπαιγμό και κοροϊδία. Συνεχάρη και ευχαρίστησε τους παράγοντες που με τον αγώνα τους προσπαθούν να κρατήσουν όρθιες τις ομάδες, ευχαριστώντας δε και τους διαιτητές, τους ποδοσφαιριστές, τους φιλάθλους και τους ανθρώπους του Τύπου για την προσφορά και την αγαστή τους συνεργασία.

2Στην όμορφη γιορτή τιμήθηκε ο Εισαγγελέας Αρεία Πάγου και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Εθνικού Σ.Σ. Μουριών Αθανάσιος Ακριτίδης (από τον πρόεδρο κ. Χατζηαποστόλου) για την αξιόλογη παρουσία του στους τομείς της δικαιοσύνης του ελληνικού ποδοσφαίρου και ο χειρούργος ορθοπεδικός Χρήστος Λυρτζής για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο του ν. Κιλκίς.

Από τους δημοσιογράφους τιμήθηκε για την προσφορά του στον αθλητισμό ο εκδότης της “Ημερησίας” Γιώργος Περπερίδης (από τον Γ. Γραμματέα της Ένωσης κ. Πάταρα) και από τους παράγοντες ο Ιωάννης Αλευράς από την Θύελλα Αγ. Πέτρου (την απονομή έκανε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Μακεδονίας κ. Γραμμένος) και Βικτωρία Τσιρέλη, πρόεδροw της Αναγέννησης Πλαγιάς (από τον αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς κ. Βεργίδη).

Από τους διαιτητές βραβεύτηκε ο Λάζαρος Σιδηρόπουλος (την απονομή έκανε ο πρόεδρος ΕΠΣ Σερρών κ. Χριστοφορίδης) και από τους ποδοσφαιριστές οι Νέστωρας Στεφανίδης (από τον πρόεδρο ΕΠΣ Πέλλας κ. Αντωνίου) και Παναγιώτης Ρωμανίδης (από τον αντιδήμαρχο Κιλκίς κ. Νικολαίδη).

Από τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές τιμήθηκαν οι Χρήστος Σιδηρόπουλος και Ιωάννης Παντικίδης για την αξιόλογη παρουσία τους στο Κιλκισιώτικο ποδόσφαιρο (τις απονομές έκαναν ο αντιδήμαρχος Παιονίας κ. Μεμετζής και ο επίτιμος Γραμματέας της ΕΠΣΚ κ. Πιπερίδης αντίστοιχα).
 
Από τις ομάδες βραβεύτηκαν ο Απόλλων Πευκόδασους (την απονομή έκανε ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣΚ κ. Δαμιανίδης), ο Κένταυρος Ανθοφύτου (την απονομή έκανε ο β’ αντιπρόεδρος της ΕΠΣΚ κ. Αντωνιάδης) και ο Αίαντας Πολυκάστρου (την απονομή έκανε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών κ. Ευθυμίου) για την αξιόλογη  παρουσία τους Κιλκισιώτικο ποδόσφαιρο.
Τέλος απονεμήθηκε το Κύπελλο και τα μετάλλια στην πρωταθλήτρια ομάδα της περσινής περιόδου της Α1 κατηγορίας, στον Κιλκισιακό, τα οποία απένειμε ο κ. Χατζηαποστόλου στον εκπρόσωπο της Ομάδας Δημήτρη Κούπενο.
Την Γιορτή Ποδοσφαίρου παρουσίασε  ο δημοσιογράφος Χρήστος Καναρόπουλος ενώ τα βίντεο των βραβευθέντων που παρουσιάστηκαν επιμελήθηκε ο Γιώργος Αντωνιάδης.
Σχολιάστε