My Twitter Feed

7 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Πρόταση 5,7 εκ. για ύδρευση Παιονίας -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Μίνι λίφτινγκ σε σχολεία -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ο Γεωργαντάς με την πρόεδρο ΗΔΙΚΑ -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΚΚΕ: Επίσκεψη λόγω κορονοϊού -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στη θλιβερή “κανονικότητα” -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Αποχαιρετισμός στον Γιώργο Γίτσο -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΝΔ: Δυσαρέσκεια στη Βόρ. Ελλάδα -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Δ. Κιλκίς: 50 έκτακτες προσλήψεις -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Η βασιλόπιτα του Συλλόγου Καρκινοπαθών

Παρόλο που διανύουμε την Τεσσαρακοστή, την Κυριακή 23 Φλεβάρη με χαρά και κέφι κόψαμε την βασιλόπιτα του συλλόγου μας και ανταλλάξαμε ευχές για το 2020, απολαμβάνοντας το γεύμα στο Κέντρο «ΚΑΛΥΒΑ», χορεύοντας λαϊκά και παραδοσιακά με τους μουσικούς Μανώλη Στεφανίδη (μπουζούκι), Γιάννη Αργυρίου (αρμόνιο), Φανή Καρυπίδου (τραγούδι), Παυλάκη Δραμινό (λύρα, τραγούδι) και Πέτρο Κωστελίδη (νταούλι) και πίνοντας Γράπα που μας προσέφερε ο Κώστας Στεφανίδης.

Η συμμετοχή μελών και φίλων – αρωγών μάς ενισχύει και μάς ενδυναμώνει προκειμένου να συνεχίζουμε τις δραστηριότητές μας, τόσο για την στήριξη καρκινοπαθών όσο και για την ενημέρωση που αφορά στην πρόληψη.

Η απόφασή μας να ενισχύσουμε οικονομικά τον μικρό Αριστοτέλη Θρήσκο 1,5 έτους, που πάσχει από οστεοσάρκωμα, για τον οποίο εκτός από την χειρουργική επέμβαση στη Γερμανία θα χρειαστούν χρήματα και για την μετέπειτα θεραπεία που θα ακολουθήσει, είναι μία από τις πρώτες προτεραιότητές μας για τη νέα χρονιά.

Παρόλες τις τεχνικές δυσκολίες, π.χ. ακύρωση εκδηλώσεων λόγω κορωνοϊού, η προσπάθεια θα γίνει και όποιος επιθυμεί να βοηθήσει την οικογένεια Θρήσκου μπορεί να απευθύνεται στο σύλλογό μας.

Ευχαριστούμε τα διαγνωστικά κέντρα του Κιλκίς για τις δωρεάν προληπτικές εξετάσεις καθώς και όλους τους επιχειρηματίες Κιλκίς και Παιονίας, που απλόχερα μάς έδωσαν τα προϊόντα τους για την λαχειοφόρο αγορά μας.

Την Κυριακή 23 Φλεβάρη 2020 γραπώσαμε τον καρκίνο και κόψαμε την βασιλόπιτα.

Δελτίο τύπου Συλλόγου Καρκινοπαθών

Σχολιάστε