My Twitter Feed

8 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Μικρός ο αριθμός των κρουσμάτων -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

19 στήλες θερμομέτρησης σε Κιλκίς -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Παιονία: Αναλυτικά το έργο-μαμούθ -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί για άνω των 85 ετών -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Ιός: Παραμένει σε υψηλά επίπεδα -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Υποστήριξη για τον COVID-19 -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Μέσα ατομικής προστασίας σε ΓΝΚ -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

“Μας έφεραν εδώ να μας σώσουν;” -

Πέμπτη, 7 Ιανουαρίου, 2021

Τι λέει η ΑΣΠΙΔΑ αστυνομικών Κιλκίς

astynomiki-dieuthinsi-kilkisΑπό την ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ Α.Σ.Π.Ι.Δ.Α. ΚΙΛΚΙΣ αστυνομικών υπαλλήλων του νομού μας, λάβαμε επιστολή για τα θέματα των αποσπάσεων αστυνομικών, της ασφάλειας στο νομό, των μεταναστών κα.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

Στις 2-8-2013 , έχουμε επέτειο ! Κλείνουμε ένα χρόνο από την έναρξη της επιχείρησης ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ . Απολογισμός για τον Νομό μας ; Το Κιλκίς ; Συνάδελφοι και οι οικογένειές τους στα πρόθυρα ψυχολογικής κατάρρευσης από τις αδικαιολόγητα συνεχιζόμενες αποσπάσεις . Και ενώ θα μπορούσε το πρόβλημα να λυθεί με δεκάδες ΄αναίμακτους΄ τρόπους , κάποιοι επιλέγουν να χτυπούν τους ήδη χτυπημένους εργαζόμενους της ΕΛ.ΑΣ. . Που είναι οι security για την φύλαξη των κέντρων κράτησης , γιατί δεν επιλέγονται οι επιθυμούντες και τέλος γιατί δεν μειώνεται επιτέλους ο αριθμός των δυνάμεων ;

Το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης μετατοπίστηκε από τον Έβρο σε άλλες περιοχές , μια εκ των οποίων το Κιλκίς . Εξακολουθούν σε καθημερινή βάση να διασχίζουν τον Νομό , ολόκληρα χωριά αλλοδαπών . Οι ΄φίλοι΄ μας και καλοί μας γείτονες ,Σκοπιανοί κάθε ημέρα στέλνουν πίσω εκατοντάδες κακόμοιρους αλλοδαπούς  , που με τον έναν ή άλλο τρόπο έφτασαν ως εκεί,  τους περισσότερους από τους οποίους ΄ξυλοφορτωμένους΄ ! Οι Έλληνες αστυνομικοί στα σύνορα , εκτός από τον ρόλο που η πολιτεία τους έχει αναθέσει , ανέλαβαν τον ρόλο των γιατρών , των ψυχολόγων και βάζουν ακόμα και το χέρι στην άδεια τους ούτως η άλλως τσέπη για να τους αγοράσουν κάτι να φάνε για να μην πέσουν κάτω από την πείνα . Στα κρατητήρια – ΄μπουντρούμια΄ των συνοριακών τμημάτων που υπό φυσιολογικές συνθήκες θα κρατούνταν  άτομα μόνο για ελάχιστες ημέρες , φυλάσσονται αλλοδαποί για πάνω από 4 μήνες , με αποτέλεσμα οι τελευταίοι μέσα στην απόγνωσή τους , να βρίσκονται ένα βήμα πριν την απόπειρα αυτοκτονίας . Αστυνομικοί και πάλι σε ρόλο ψυχολόγων , γιατρών κ.τ.λ. .

Και μέσα σε όλα αυτά , οι αποσπάσεις συνεχίζονται . Η αποδυνάμωση του Νομού συνεχίζεται , ΌΛΟΙ εκτός τους Νομού ΚΩΦΕΥΟΥΝ , και τώρα η έλλειψη δύναμης σε συνδυασμό με τις καλοκαιρινές άδειες , έχει αφήσει ΌΛΑ τα τμήματα του Κιλκίς , χωρίς περιπολίες ! Εκτός και αν θεωρούμε πλέον ότι ΚΑΙ στην Ελλάδα το περιπολικό με ένα άτομο – σε στυλ σερίφη , θεωρείται περιπόλια .

Και δεν πιθανολογούμε , τα ακούμε και τα διαβάζουμε καθημερινά , ότι η ίδια κατάσταση επικρατεί και στις υπόλοιπες Διευθύνσεις , χτυπημένες από την επιχείρηση ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ . Μια επιχείρηση που απλά φτιάχνοντας ένα πράγμα , γκρέμισε από πίσω άλλα δέκα , χωρίς να ήταν αναγκαίο κακό.

Είχαμε χτυπήσει των κώδωνα του κινδύνου . Δυστυχώς τίποτα δεν άλλαξε . Ο κίνδυνος πλέον ήρθε .  Ένα ολόκληρο ένοπλο σώμα , να ασχολείται πλέον αποκλειστικά με τους αλλοδαπούς . Και όλα τα άλλα , απλά δευτερευούσης σημασίας .  . ..

Σχολιάστε