My Twitter Feed

26 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Αναφορά Φραγγίδη για Εσπερινό -

Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου, 2021

Κοινές ασκήσεις Ελλάδας – ΗΠΑ -

Κυριακή, 24 Ιανουαρίου, 2021

Συλημένο ταφικό μνημείο σε Μεσιά -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

“Επικίνδυνο τα άνοιγμα σχολείων” -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Τρία κρούσματα, 1008 εμβολιασμοί -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Φραγγίδης: Απαλλαγή από διόδια -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Νέα κρούσματα: Λίγα αλλά …πολλά! -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Κινητοποιήσεις για τα διόδια -

Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου, 2021

Η αγανάκτηση έφερε αποτέλεσμα!

kipos-parkoΦαίνεται πως οι οργισμένες διαμαρτυρίες δεκάδων αγανακτισμένων επαγγελματιών του Κιλκίς, που δραστηριοποιούνται στη περιοχή Κήπου – Πάρκου, έφερε αποτελέσματα!

Από σήμερα Τετάρτη μηχανήματα του ΟΤΕ έπιασαν δουλειά στο πολυθρύλητο πια έργο ανάπλασης του κεντρικού σημείου της πόλης, ενώ υπάρχουν δεσμεύσεις από πλευράς εργολάβου ότι το αργότερο σε τρεις εβδομάδες θα δοθούν πλήρως σε κυκλοφορία τα τμήματα των οδών Βενιζέλου και Αγ. Γεωργίου.

kipos-parko3Να σημειωθεί ότι τα εν λόγω τμήματα παρέμεναν κλειστά για οχήματα και πεζούς (!) επί έναν περίπου μήνα φέρνοντας σε απόγνωση επαγγελματίες και περιοίκους της ευρύτερης περιοχής. Μια απόγνωση, που οδήγησε τους πρώτους σε δυο διαδοχικές παραστάσεις διαμαρτυρίας στο Δήμο Κιλκίς, με την δεύτερη να πραγματοποιείται χθες Τρίτη ενώπιον του Β. Μπαλάσκα και αρμόδιων υπηρεσιακών παραγόντων του δήμου, καθώς και του αναδόχου του έργου ενοποίησης Κήπου – Πάρκου.

kipos-parko1Η συνάντηση χαρακτηρίστηκε απ` τις έντονες διαμαρτυρίες εκ μέρους των επαγγελματιών, με τον κ. Μπαλάσκα να παρεμβαίνει τηλεφωνικά προς τη διοίκηση του ΟΤΕ προκειμένου να γίνει άμεσα το έργο της υπόγειας καλωδίωσης του δικτύου στην περιοχή του έργου, και με τον εργολάβο να δεσμεύεται ότι οι εργασίες επί της οδού Αγ. Γεωργίου θα ολοκληρωθούν μέχρι το τέλος του τρέχοντος μήνα έτσι ώστε ν` αποκατασταθεί πλήρως η κυκλοφορία στο συγκεκριμένο τμήμα, καθώς και στην Βενιζέλου.

kipos-parko2Πάντως, από σήμερα είναι δυνατή η πρόσβαση των πεζών στα καταστήματα της περιοχής, με τους επαγγελματίες να παίρνουν μια ανάσα και να ελπίζουν πια ότι σύντομα θα λάβει τέλος το μαρτύριο που ζουν εδώ και πολύ καιρό!…

 

Σχολιάστε